X

Een aanrader voor een glutenvrije vakantie op basis van all in is het RIU Paraiso op Lanzarote wandel hier even langs het zwembad op de 360 graden foto

GLUTENVRIJ OP VAKANTIE VANAF ROTTEDAM AIRPORT

Wij kregen regelmatig van klanten de vraag of er ook hotels zijn met half pension of zelfs all inclusief maar dan  glutenvrij.Deze zijn er en wij hebben een selectie gemaakt van een aantal bestemmingen uit Spanje, Griekenland en Turkije Natuurlijk  met vertrek vanaf Rotterdam Airport maar het is ook mogelijk vanaf andere luchthavens.Wij werken direct samen met TUI, de RIU hotels en andere hotel ketens. Bij een online boeking vanaf Rotterdam Airport en Eindhoven Airport is het parkeren inbegrepen.

Als u online reserveert geeft dan aub ook aan ons door dat het om een grutenvrije vakantie gaat wij geven dit dan door aan het hotel zodat zij er extra rekening mee kunnen houden.

 

GLUTENVRIJ OP VAKANTIE O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Er wordt bij ons regelmatig gevraagd naar de mogelijkheden van een grutenvrije vakantie met o.a. vertrek vanaf Rotterdam Airport.Wij hebben een selectie gemaakt van hotels in Spanje , Griekenland en Turkije op basis van half pension en ook op all inclusive.Als u online reserveert graag ons even bellen dan sturen wij extra nog een mail naar het hotel.

Glutenvrij vliegen Transavia

Bij Transavia is het ook mogelijk om glutenvrij te vliegen. Naast maaltijden glutenvrije zoete en hartige snacks die ze aanbieden tijdens het vliegen kan er ook rekening worden gehouden met bagage. Bij Transavia gaat het om zogenoemde “medische bagage”. Hier zijn voorwaarden aan verbonden:

  • Engelstalige medische verklaring van een onafhankelijke arts. Bij check-in balie tonen;
  • Medische bagage die je niet tijdens het vliegen nodig hebt gaat met de normale bagage mee;
  • gevoelige medische apparaten mogen als extra handbagage mee. Max 10 kilo.

Meer weten? Lees meer bij Transavia over bagage en eten.

Glutenvrij TUI Fly

Vliegen via TUi is ook mogelijk. Ook via TUI kan je een vakantie boeken inclusief vlucht. Glutenvrij vliegen via TUI is gelukkig ook mogelijk. Heb je een medische verklaring voor coeliakie? Dan heb je recht op medische bagage. Dit dien je van te voren aan te melden. Ten slotte is het mogelijk om dieetwensen van te voren door te geven. Bij lange vluchten zijn de maaltijden zelfs gratis!

 

 

 

 

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Op Rotterdam The Hague Airport is geheel vrij parkeren* tot max.15 dagen. Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
Op Amsterdam gelden de gewone P tarieven. Voor de RIU Vrienden hebben wij aparte afspraken. Voor Groningen Airport* en Eindhoven Airport* is het online tot 15 dagen inbegrepen. Maastricht Airport* is met Corendon gratis.
*vraag naar onze voorwaarden

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer

Nieuw: Ingrid en Kees zijn de Cruisespecialisten van Rotterdam, lees meer en sinds 1 januari 2020 lid als ZRB van The Travel Club