WANDEL ALVAST EVEN DOOR HET ALAMBRA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE VAKANTIE NAAR DE COSTA DEL SOL BEGINT OP ROTTERDAM AIRPORT BIJ REISSTUDIO TRAVEL SLIDE

De Costa del Sol behoort al jaren tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Spanje. Dit heeft alles te maken met het gunstige klimaat, de prachtige stranden en de bijzondere cultuur van dit mooie stukje Spanje. Ieder jaar trekken er veel toeristen naar de Costa del Sol. De Costa del Sol is goed voor meer dan dertig procent van alle toeristen die naar Spanje komen. Dit is niet verwonderlijk als je weet dat de zon hier gemiddeld driehonderd dagen per jaar schijnt.

Daarnaast zijn er vele bezienswaardigheden, prachtige dorpen en culturele steden te vinden in dit kustgebied. De stad Malaga, waar nog veel overblijfselen te vinden zijn van de Moorse overheersing in dit deel van Spanje en een dependance is van het ‘Centre de Pompidou’ mag je zeker niet missen tijdens je vakantie aan de Costa. Omdat vanaf de 19e eeuw er veel geïnvesteerd is in de toeristenindustrie is het niveau van de voorzieningen erg hoog. De Costa del Sol is zowel in de zomer- als in de winterperiode een populaire vakantiebestemming.Meer informatie op de website van de luchthaven Rotterdam The Hague Airport

VOOR ZOMER 2022 WORDT ER ELKE DAG 2X GEVLOGEN

a HET ANDERE SPANJE
a HET ANDERE SPANJE

De corona tijd heeft ons veel geleerd en de tijd gegeven om ook het andere Spanje te ontdekken. Maak nu eens een fly drive langs kastelen, oude kloosters of grote landhuizen.Spanje biedt veel meer dan strand en sangria. Het heeft veel geschiedenis en hotels met een verhaal dit is de Pardores in Granada en mag zeker niet ontbreken. Misschien idee om eens verder te kijken

MEER INFO
BENEMALDENA
BENEMALDENA

Benalmadena is een gemeente die centraal aan de Costa del Sol te vinden is, tussen de gemeentes Torremolinos en Fuengirola. De gemeente kan in drie delen onderverdeeld worden: ‘Benalmádena Pueblo’, ‘Arroyo de la Miel’ en ‘Benalmádena Costa’. Deze plaatsen zijn met name in de zomermaanden geliefde vakantiebestemmingen. In de wintermaanden is Benalmadena net als de andere plaatsen aan de Costa del Sol een populaire plaats om te overwinteren. Dit komt natuurlijk door het uitstekende klimaat dat hier heerst. Enkele bekende bezienswaardigheden in Benalmadena zijn ‘Castillo de Colomares’, ‘La Nina de Benalmadena’, ‘Castillo de Bil Bil’, ‘Estupa de la Iluminacion’, ‘Park de la Paloma’ en het historische dorp ‘Benalmadena’.

eco bewuste hotels hotels met laadpalen
FUENGIROLA
FUENGIROLA

Fuengirola is voor veel zon-, zee- en strandaanbidders een geliefde vakantiebestemming. Er is in de badplaats ongeveer acht kilometer aan zandstrand te vinden. Het merendeel van deze stranden ligt recht aan de boulevard van Fuengirola, de Passeo Maritimo. De bekendste stranden die bij Fuengirola horen zijn ‘Boliches’, ‘Gaviotas’ en ‘Torreblanca’. Verder staat Fuengirola bekend om de grote markt die hier iedere dinsdagochtend gehouden wordt. Dit is de grootste buitenmarkt aan de Costa del Sol. De bekendste en belangrijkste bezienswaardigheden van Fuengirola zijn het ‘Castillo Sohail’, de ‘Plaza de Toros’, de ‘dierentuin van Fuengirola’, de Romeinse zuil op de ‘Passeo Maritimo’ en een ‘Romeinse ruïne’.

eco bewuste hotels hotels met laadpalen
MARBELLA
MARBELLA

Marbella is waarschijnlijk de bekendste badplaats aan de Costa del Sol. De stad staat hoofdzakelijk bekend als de mondaine badplaats in Spanje. Het is de belangrijkste vakantiebestemming aan de Costa del Sol. Dit heeft aan de ene kant te maken met het uitstekende klimaat dat er in de stad heerst en aan de andere kant door de prachtige stranden de schitterende boulevard en vele winkels en restaurants die er in Marbella te vinden zijn. Verder staat Marbella bekend om de vele golfbanen die er in en om de stad te vinden zijn. In totaal zijn er meer dan tien verschillende banen in de directe omgeving van de stad gesitueerd. Een leuk contrast met het nieuwere deel van de Marbella is het historische centrum van Marbella. Het middelpunt van dit deel van Marbella wordt gevormd door de ‘Plaza de Naranjos’. Een andere bekende bezienswaardigheid in de stad zijn de bronzen beelden van Dali op de ‘Avenida del Mar’.
De belangrijkste jachthaven van Marbella en waarschijnlijk van de gehele Costa del Sol is ‘Puerto Banús’. Deze jachthaven is vandaag de dag de ontmoetingsplaats van de jetset. In de haven zijn hoofdzakelijk jachten te vinden van 70 meter of langer. Deze behoren toe aan filmsterren, rijke Arabieren en de rijksten der aarde.

eco bewuste hotels hotels met laadpalen
NERJA
NERJA

Nerja is één van de populairste vakantiebestemmingen in het noordelijke deel van de Costa del Sol. De stadje is te vinden op de meest oostelijke uitloper. Een van de mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden van Nerja is het ‘Balkon van Europa’. Van deze prachtige promenade heb je een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee. Combineer dit prachtige balkon met het typische Spaanse historische centrum van de stad en dan weet je waarom Nerja zo geliefd is onder de toeristen. Anders dan veel plaatsen aan de Costa del Sol beschikt Nerja niet alleen over lange zandstranden, maar zijn er ten oosten van de badplaats ook meerdere beschutte kleine baaien te vinden met kleine strandjes. Net buiten Nerja liggen de druipsteengrotten van Nerja. Deze grotten werden 20.000 jaar geleden bewoond door de eerste bewoners van deze streek. In de grotten zijn meerdere muurschilderingen gevonden en archeologische vondsten gedaan.

eco bewuste hotels hotels met laadpalen
TORREMOLINOS
TORREMOLINOS

Torremolinos is een stad en een gemeente in het noordelijke deel van de Costa del Sol. Net als veel andere plaatsen aan de Costa del Sol en andere kuststreken van Spanje was Torremolinos tot de jaren vijftig van de vorige eeuw een stil vissersdorpje. Dit veranderde door de komst van de toeristen en al snel groeide het dorp uit tot één van de meest geliefde en bekendste badplaatsen aan de Costa del sol. Vandaag de dag is de stad hoofdzakelijk bekend om zijn schitterende stranden met daarlangs de boulevard van Torremolinos. Aan de boulevard zijn er behoorlijk wat restaurants, winkels, hotels en bars te vinden. Een van de bekendste bezienswaardigheden in Torremolinos is de ‘Pimenteltoren’ uit de 14e eeuw. Wil je wat authentieke sfeer proeven tijdens je verblijf in Torremolinos bezoek dan één van de oude visserswijken. De smalle steile straatjes in deze wijken vormen een groot contrast met de rest van Torremolinos.

MEER INFO hotel met laadpalen
TORROX
TORROX

Torrox is een populaire vakantiebestemming in het noordelijke deel van de Costa del Sol. De plaats bestaat uit twee delen ‘Torrox Costa’ en ‘Torrox Pueblo’. ‘Torrox Costa’ is, zoals de naam al doet vermoeden, te vinden aan de Middellandse Zee. Dit deel van de stad is gericht op massatoerisme en herbergt veel hoge flats en een drukke boulevard. ‘Torrox Pueblo’ is verder landinwaarts te vinden, fraai gelegen tegen een heuvel. Er zijn in dit deel van de stad maar weinig bezienswaardigheden te vinden. Torrox Costa is met name voor Duitsers een geliefde vakantiebestemming.

eco bewuste hotels
x.RESTAURANT MESSINA*

Restaurant Messina opende zijn deuren in 2003 als een levensproject voor de eigenaren Pía Ninci en Mauricio Giovanini. Het heeft momenteel de erkenning van zijn klanten die uit verschillende delen van de wereld komen, en ook van gespecialiseerde critici.

Restaurant Messina heeft sinds 2016 een Michelin-ster. Het bevindt zich aan de hoofdstraat van Marbella, naast Hotel Amare. Op het menu staan ​​lokale producten, zoals vis en zeevruchten, allemaal afkomstig van de kust van Marbella.

In alle gerechten kun je een geweldige techniek waarderen, met eenvoudige en elegante presentaties.

RESERVEREN
x.RESTAURANT SKINA**

Vanuit onze warme ruimte in het historische centrum van Marbella biedt het Skina-team, geleid door Marcos Granda, u een ongeëvenaarde gastronomische en wijnervaring, gereserveerd voor slechts tien mensen die gepassioneerd zijn door de Andalusische keuken.
Bekroond met twee Michelin-sterren   en met een wijnkaart van meer dan 950 referenties, vieren we in Skina de grote gastronomische traditie van Zuid-Spanje, die we opnieuw creëren met onze eigen verbeeldingskracht en persoonlijkheid, met behulp van ingrediënten van hoge nabijheid, tijdelijkheid en kwaliteit.

RESERVEREN

ONLINE RESERVEREN BIJ HET RESTAURANT NAAR UW KEUZE

TUI FLY VANAF ROTTERDAM

ECO BEWUSTE PAKKETREIZEN VOOR SPANJE

Untitled design-High-Quality - 2022-05-08T121710

MOOIE LASTMINUTES

 

 

RESERVEER HIER EEN TRANSAVIA HOLIDAY

1

ER WORDT NU VANAF ROTTERDAM AIRPORT NAAR MALAGA ELKE DAG GEVLOGEN SELECTER VLUCHT+HOTEL OF BEL 010 2450955

PARADORES DE NERJA

Ik heb van de Parador de Nerja een 3D presentatie gemaakt, een goed strandhotel  geschikt voor families, gehandicapten en  koppels. Het is eco bewust , laadpunten en het heeft een goede keuken

kijk hier

ANDALUSIE

Dit gedeelte van Spanje is zeker de moeite waard maak eens een fly drive langs de Paradores hotels dit kan ook in de winter maanden. Het is dan niet druk en zijn de prijzen redelijk

MEER INFO

RIU HOTELS

De RUI heeft drie hotels aan de Costa del Sol 

meer info

MET EEN HUUR AUTO ZIE JE MEER

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren. Huur deze nu hier online

 

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR