WANDEL ALVAST EVEN LANGS HET ZWEMBAD VAN HOTEL SERVATUR WAIKIKI IN 360 GRADEN

HOTEL SERVATUR WAIKIKI, GRAN CANARIA

Servatur Waikiki ligt aan Playa del Inglés en is een volledig gerenoveerd hotel, ideaal voor gezinnen. Het onderscheidt zich onder meer door het aanbieden van all-inclusive service en door zijn faciliteiten: speeltuin, plonsruimte, exclusieve ruimte voor volwassenen en wellnessruimte.

Overdag organiseren we groepsactiviteiten zoals volleybal, waterpolo of fitness. De kleintjes kunnen deelnemen aan een exclusief animatieprogramma: activiteiten, knutselen en sporten. Uitgebreid dag- en nachtprogramma met professionele shows.

PRIJZEN EN RESERVEREN

WORDT LID VAN DE SERVATUR CLUB

BEKIJK ONZE DIGITALE GOOGLE EARTH KAART MET VEEL INFO IN 360 GRADEN

Klik op de button gan naar presentatie, links onder het menu rechts onder de technische mogelijkheden, veel kijk plezier

KLIK HIER


Stel zelf uw vakantiereis slim samen

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR