LOOP NU ZELF EVEN DOOR HET HOTEL LOPESAN VILLA DEL CONDE OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE, KLIK OP DE PIJLEN

LOPESAN VILLA DEL CONDE

Lopesan Villa del Conde Resort en Thalasso is het enige hotel in zijn soort op Gran Canaria, niet alleen wat betreft de diensten die het biedt, maar ook vanwege het unieke ontwerp. Wanneer ze door de deuren lopen, voelen gasten zich in een typisch Canarisch eilanddorp: balkons, gevels, fonteinen... Alles weerspiegelt de typische, traditionele eilandarchitectuur, waardoor een warme en vriendelijke sfeer ontstaat die bezoekers vanaf het begin betovert.

Zodra je aankomt loop je de receptie binnen, slim gebouwd als een neoklassieke kerk; de kamers zijn ingericht als een statig huis en het centrale plein is in dezelfde stijl als die in de dorpen over het hele eiland.

Dit 5-sterrenhotel in Meloneras onderscheidt zich door de onovertroffen kwaliteit van de faciliteiten en de grote verscheidenheid aan opties die beschikbaar zijn voor de gasten. Het beschikt over 9 verschillende opties voor de beste

Gastronomie, waaronder restaurants, cafés, cocktailbars en eetgedeeltes aan het zwembad. Elke kamer heeft een volledig menu met lokale en internationale specialiteiten, waardoor een onvergetelijke culinaire ervaring wordt gecreëerd.
Een wereld aan mogelijkheden binnen handbereik bij Lopesan Villa del Conde Resort en Thalasso

PRIJZEN EN RESERVEREN

LOPESAN VILLA DEL CONDE O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

KIJK NU OOK OP ONZE DIGITALE GOOGLE EARTH KAART VOOR DE LIGGING EN MAAK EEN WANDELING OVER HET STRAND

Begin bij klik hier dan naar presentatie, links onder het menu en rechtsonder de technische middelen

KLIK HIER


Dit is een groot hotel maar het heeft ook het gevoel van een klein luxe dorp met een hele aparte receptie. Het ligt aan de rand van Meloneras

RESERVEER ONLINE DE PAKKETREIS

Met vertrek van de verschillende luchthavens

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

WORDT HET NU EEN TRANSAVIA HOLIDAY?

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR