WANDEL OP DEZE 360 GRADEN LANGS HET ZWEMBAD VAN HET LOPESAN BAOBAB HOTEL .

LOPESAN BOABAB HOTEL GRAN CANARIA

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJK HOTEL

Een vakantie vol luxe , entertainment en besprenkeld met een exotisch tintje is nu mogelijk bij Lopesan Baobab Resort. Dit 5-sterrenhotel in Meloneras (Gran Canaria) biedt de meest selecte klanten een omgeving die doet denken aan Afrikaanse landen; van het wilde uiterlijk van de flora tot de kleur van de gebouwen, aards en intrigerend net als de hellingen van de Kilimanjaro. Soms is alles wat we nodig hebben een suggestieve en boeiende omgeving, zonder het comfort en de ontspanning op te geven die we in ons dagelijks leven verlangen. Dit exclusieve resort op Gran Canaria is dan ook een van de meest originele, opvallende en spectaculaire hotelcomplexen op het eiland.

PRIJZEN EN RESERVEREN

HOTEL LOPESAN BAOBAB O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

BEKIJK ONZE GOOGLE EARTH KAARTDE JUISTE LIGGING EN WANDEL DOOR DE STRAAT IN 360 GRADEN

Klik op kijk hier, ga naar presentatie dan ziet u links onder het menu en recht onder een aantal technische mogellijkheden

KIJK HIER


DE GOEDKOOPTSE VLIEGTICKETS

 

o.a. Vanaf Rotterdam Airport 

BEKIJK HET AANBOD VOOR SPANJE

RESERVEER HIER EEN PAKKETREIS

Een geweldig mooie receptie, het is eigenlijk een klein luxe dorp aan de rand van Meloneras

MET EEN SUNNYCAR HUUR AUTO ZIE JE MEER

U  kunt optimaal genieten van uw vakantie.
 
Met een huurauto van Sunny Cars is uw vakantie echt zorgeloos. Een auto huren bij Sunny Cars is namelijk écht all-in. De prijs is supertransparant en alles is inbegrepen. Geen gedoe ter plaatse. Geen extra verzekering afsluiten. Geen verborgen kosten. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers.

Heeft u een vraag? Het team van autohuurexperts staat voor u klaar om u te adviseren. Bij problemen kunt u  ons zelfs 24/7 bereiken op het Nederlandstalig noodnummer.

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur! Reserveer deze nu hier.

RESERVEREN

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR