WANDEL EVEN LANGS HET ZWEMBAD VAN HET IFA CONTINENTAL IN 360 GRADEN

HET ABORA CONTINENTAL, PLAYA DEL INGLES

Als er een plek is waar u kunt genieten van de meest aangename vakanties in Playa del Inglés, dan is dat Abora Continental by Lopesan Hotels , een all-inclusive hotel waar stellen en gezinnen met kinderen een vakantie zullen beleven met allerlei comfort en diensten.

Gedifferentieerd entertainment, 24-uurs gastronomische ruimtes, kinderzwembaden, Aborito's Club, kamers voor volwassenen en familiekamers, all-inclusive, gratis Wi-Fi, het Abora Continental Hotel is een geweldige keuze om van dag tot dag te ontspannen terwijl u plezier heeft en rusten.

Een paar minuten van Playa del Inglés en naast de duinen van Maspalomas, Abora Continental by Lopesan Hotels is eenAll-inclusive hotel op Gran Canaria, ideaal voor romantische uitjes en gezinsvakanties. Boek uw hotel in Playa del Ingles nu voor de beste prijs online op de officiële website van Abora Continental by Lopesan Hotels .

PRIJZEN EN RESERVEREN

WIJ HEBBEN EEN GOOGLE DIGITALE MAP GEMAAKT MET VEEL INFO, VIDEO'S EN 360 GRADEN FOTO,S

Ga naar KIJK HIER klik op presentatie , dan heeft u links onder het menu en rechtsonder de technische mogelijkheden, wij wensen veel kijk plezier

KIJK HIER


Stel zelf uw vakantiereis slim samen

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR