LOOP ALVAST EVEN DOOR DE STRAAT VAN DE APPARTEMTEN BARBACAN OP GRAN CANARIA OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE, KLIK OP DE PIJLEN

APPARTEMENTEN SOL BARBACAN

Sol Barbacan in Playa del Inglés ligt op 2 km afstand van het dichtstbijzijnde strand. Deze accommodatie beschikt over een zwembad en 2 hot tubs. WiFi is gratis op het hele terrein.

Er zijn een buffetrestaurant en een à-la-carterestaurant aanwezig, een bar bij het zwembad en een avondlounge met een terras.

Het complex ligt in een grote tuin met midgetgolf- en beachvolleybalfaciliteiten. Verder bent u welkom in de fitnessruimte. En er wordt amusement georganiseerd. Kinderen vermaken zich ongetwijfeld in de kinder- en tienerclub.

Tot slot is de golfbaan Maspalomas op 5 minuten rijafstand gevestigd van Sol Barbacan.
Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Playa del Inglés.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,5 voor een reis voor twee.

RESERVEREN

BARBACAN O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

BEKIJK ONZE GOOGLE EARTH KAART VAN GRAN CANARIA MET VIDEO'S , 360 GRADEN FOTO'S EN INFORMATIE

kLIK HIER, ga dan naar presentatie, dan links onder het menu en rechts onder de technische mogelijkheden, ik wens u veel kijk plezier

KLIK HIER


Stel zelf uw vakantiereis slim samen

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541