WANDEL ALVAST EVEN LANGS DE GEZELLIGE HAVEN PUERTO MOGAN OP GRAN CANARIA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

VLIEG VANAF ROTTERDAM AIRPORT NAAR DE CANARISCHE EILANDEN

DE CANARISCHE EILANDEN

Deze zomer 2022  wordt Gran Canaria en Tenerife worden aangevlogen vanaf Rotterdam Airport!
Fuerteventura, , Lanzarote La Palma en El Hierro vanaf andere luchthavens, reserveer hier voor de scherpste prijs.

DE ANDERE VAKANTIES

Er zijjn verschillende type vakanties mogelijk op de Canarische eilanden, o.a wandel- of fiets vakanties, wij hebben ook huizen en villa's met een eigen zwembad

EL HIERRO

El Hierro is het meest zuidwestelijke eiland van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan. Het behoort tot Spanje. Het eiland wordt ook wel La Isla Chiquita, oftewel het kleine eiland, genoemd en deze naam dankt het aan het feit dat Ferro het kleinste van de bewoonde Canarische Eilanden is

MEER INFO EN RESERVEREN
FUERTEVENTURA

Fuerteventura is het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het ligt het meest zuidoostelijk van deze tot Spanje behorende eilandengroep. Het ruim zeventienhonderd vierkante kilometer tellende eiland heeft een vulkanische oorsprong. Dat is zeer duidelijk te zien aan het glooiende landschap waarbij je op veel plekken kunt zien hoe de lavastromen de heuvels en bergen gevormd hebben. Hoe betrekkelijk schoonheid is merk je in hoe mensen het landschap beoordelen. Veel toeristen die Fuerteventura bezoeken vinden dat er een duidelijk tekort is aan 'groen', dat de natuur saai en dor is en dat eilanden zoals Gran Canaria en Tenerife mooier zouden zijn. Wij betwisten dit graag, want wie goed kijkt die ziet dat Fuerteventura veel gezichten heeft en dat wat andere mensen saai noemen wij (en voldoende mensen met ons) juist die eenvoud in het decor zo prachtig vinden. Geen tientallen prikkels die op je af komen maar een prachtige samenstelling van elementen die elkaar aanvullen. Zo kent Fuerteventura meerdere natuurparken die ieder iets eigens hebben. Wat te denken van het uitgestrekte Parque Natural de Corralejo. Duizenden jaren aanvoer van kleine beetjes Saharazand vanuit Afrika hebben gezorgd voor vele tientallen vierkante kilometers aan zandduinen. Hier vind je dan ook de grootste witte zandstranden van de Canarische eilanden waar zonaanbidders en watersporters vele dagen in het jaar genieten in een prachtige setting. De hoeveelheid zonne-uren maken van Fuerteventura een zonbestemming pur sang. Het aantal dagen dat de zon niet schijnt is vrij klein. Een element waar je wel rekening mee moet houden is de wind, die lokaal vrij sterk kan zijn. Niet voor niets dankt het eiland haar naam aan de vrijwel altijd aanwezige passaatwind ('fuerte ventura' = sterke wind). Deze is vooral merkbaar in het noorden van het eiland (bij Corralejo) en aan de westkust.

MEER INFO EN RESERVEREN EXTRA WEBPAGINA
GRAN CANARIA, 4X PER WEEK VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Het vulkanische eiland Gran Canaria is met ongeveer drie miljoen toeristen per jaar één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa. Gran Canaria behoort tot de Canarische Eilanden. Deze archipel ligt in de Atlantische Oceaan op ruim tweehonderd kilometer van het vasteland van Afrika. Staatkundig behoort Gran Canaria tot Spanje, waarbij de kanttekening gemaakt hoort te worden dat de Canarische Eilanden inclusief Gran Canaria wel een aparte status hebben binnen het Koninkrijk Spanje. De autonome regio heeft bijvoorbeeld eigen belastingregels die afwijken van die van Spanje, waardoor sommige producten op Gran Canaria goedkoper zijn dan op het vasteland van Spanje. Gran Canaria is een eiland met twee gezichten, waarvan het overgrote deel van alle bezoekers slechts één kant ziet: het toerisme. Het andere gezicht dat bestaat uit een fraai vulkanisch landschap met idyllische dorpjes blijft helaas voor velen verborgen. Eenmaal aangekomen op de vakantiebestemming komen de meeste toeristen niet verder dan enkele kilometers van hun tijdelijke verblijf. Wij hopen dat we met de informatie en tips die we op deze Gran Canaria site bieden anderen ervan kunnen overtuigen om meer te gaan zien en ondernemen op het eiland. Voor wie puur op zoek gaat naar wetenswaardigheden over hun badplaats bieden we uiteraard ook voldoende objectieve informatie.

 

PRIJZENEN RESERVEREN extra webpagina
LA GOMERA, VIA TENERIFE

La Gomera is, op El Hierro na, het kleinste van de bewoonde Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan. Het behoort tot Spanje.

MEER INFO EN RESERVEREN
LA PALMA

La Palma is een eiland met grote contrasten en tegenstellingen. De reis van de kust naar de hoogste top gaat door vijf verschillende klimaatzones.Terwijl in het noordoosten de berghellingen worden bevochtigd door de passaatwolken schijnt in het westen de zon. Diepe kloven doorkruisen het weelderige noorden, het zuiden is vulkanisch.

Door het hart van de erosiekrater Caldera de Taburiente stroomt een heldere beek in de richting van de oceaan. Het klaterende witte goud bevloeit de vruchtbare plantages aan de kust. De bananenteelt die werk en voorspoed brengt maakt, in combinatie met het milde klimaat, van de Palmeros een zachtaardig en tevreden volk.

MEER INFO EN RESERVEREN
LANZAROTE

Lanzarote is een bestemming voor wie houdt van een actieve en ongerepte vakantie. Als uniek biosfeerreservaat met een buitengewoon vulkanisch kegellandschap en prachtige stranden heeft Lanzarote veel te bieden.
Lanzarote wordt minder ontsierd door hoogbouw dan bijvoorbeeld Gran Canaria of Tenerife, allemaal te danken aan de bekende architect en milieuactivist van Lanzarote, César Manrique. Je ziet zijn werk overal op het eiland, en in sommige gevallen is het moeilijk om zijn resorts te onderscheiden van de traditionele pueblo’s waarop ze gebaseerd zijn. Net dit gebrek aan torenhoge gebouwen is een van de dingen die Lanzarote onderscheidt als een meer verfijnde strandvakantie.

MEER INFO EN RESERVEREN extra webpagina
TENERIFE, 4X PER WEEK VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Het eiland Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden, een archipel gelegen ten westen van Marokko. Staatkundig horen de Canarische Eilanden bij Spanje, doch is er sprake van een redelijk uitgebreide vorm van zelfbestuur. Men spreekt niet voor niets wel eens van een land binnen een land. Tenerife heeft net als de andere Canarische Eilanden een vulkanische oorsprong. De grootste vulkaan van Tenerife is de Pico del Teide. Met zijn imposante gestalte is hij in grote mate gezichtsbepalend voor het eiland. Je kunt de in de winter besneeuwde punt vanuit veel plekken op het eiland zien liggen, zoals bijvoorbeeld vanaf Costa Adeje in het zuidwesten maar ook vanuit Puerto de la Cruz in het noorden. De kans is groot dat je deze hoogste berg van heel Spanje ziet liggen als je aan komt vliegen op Tenerife. De vliegtuigen moeten eerst draaien ten zuiden van Tenerife om goed op de landingsbaan aan te vliegen. Als je Tenerife bezoekt mag een bezoek aan het Teide Nationale Park eigenlijk niet ontbreken. Er is voldoende te zien en te doen op Tenerife, maar vooral hier zie je wat vulkanisme inhoudt. Binnen het park zie je vrijwel alle mogelijke landschappen die bij een vulkaan horen. Zelfs als je het park meerdere keren bezocht hebt blijft het indrukwekkend om te zien.

MEER INFO EN RESERVEREN extra webpagina

RESERVEER HIER TRANSAVIA HOLIDAYS VOOR DE BESTE PRIJS

TUI FLY VANAF ROTTERDAM

MOOIE LASTMINUTES

LOSSE TICKETS

KIJK HIER VOOR DE PAKKETREIZEN CANARISCHE EILANDEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

 

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS. Reserveer deze nu hier

 

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR