WELKOM OP DE BALEAREN DIT IS HET MOOIE STRANDJE BIJ CALA D'OR OP MALLORCA IN 360 GRADEN.

VLIEG VANAF ROTTERDAM AIRPORT NAAR IBIZA, FORMENTERA EN MALLORCA

De Balearen liggen tussen Europa en Afrika, in de Middellandse Zee en behoren tot Spanje. Ibiza is het meest westelijk gelegen 80 km van Spanje vandaan.
Formentera is het kleinste eiland van de Balearen en ligt direct onder Ibiza. Het grootste is Mallorca op een afstand van 200 km ten zuiden van Barcelona.
Menorca ligt ten oosten van Mallorca.

Hoewel de Balearen tot één eilandengroep behoren, zijn onderling verschillen te ontdekken. Het nachtleven op Ibiza en Mallorca is legendarisch en trekt een jong publiek. Mallorca kent tevens de meeste culturele rijkdom. Menorca is stiller dan Mallorca of Ibiza, met rustige resorts en een landschap dat rijk is aan overblijfselen uit de prehistorie. Formentera heeft nog maar weinig toerisme en is daarom uitermate geschikt voor rustzoeker.

RESERVERVEER HIER VOOR DE BESTE PRIJS EEN TICKET

IBIZA EN FORMENTERA

Het eiland Ibiza heeft een magische werking op haar vakantiegangers. De rost Es Vedra, het historische centrum van Ibizastad Dalt Vila, de hippiemarkt van Punta Arabi, de stranden… Ibiza doet iets met haar vakantiegangers. Het relaxte sfeertje en het fijne klimaat zullen zeker meewerken aan de magie.

Het kleine zusje van Ibiza is het eiland Formentera. Dit zuidelijker gelegen eiland is zo mogelijk nog mooier dan Ibiza. Het water nog net iets blauwer, de stranden nog witter… Het eiland is vlakker en makkelijk per fiets te verkennen. Veel bezoekers maken vanaf Ibiza een dagtocht naar Formentera, springen op de fiets en bezoeken verschillende baaien en de charmante ‘hoofdstad’ Sant Francesc Xavier. Wat mij betreft, trek je een paar dagen uit voor een bezoek aan dit droomeiland, er is meer dan genoeg te ontdekken!

MEER INFO
MALLORCA

Mallorca is dé vakantiebestemming voor wie houdt van zon, zee en zand. Er is echter veel meer te zien en doen, dan enkel prachtige stranden en plezier. Er zijn heel wat natuurlijke bezienswaardigheden en meerdere culturele en historische plekken die het waard zijn om je even weg te rukken aan het zwembad of de zee. Of je nu gewoon even de dagelijkse routine wil vergeten, plezier wil maken met vrienden of familie, een romantische bestemming zoekt of je je even wil terugtrekken in de ongerepte natuur, het kan op Mallorca allemaal.

MEER INFO
MENORCA(niet vanaf 010)

Menorca (of Minorca) is stiller en meer ongedwongen dan haar drukkere buureilanden. De voornaamste aantrekkingskracht van Menorca is haar natuur, met bijna eindeloze stranden, dennenbossen, vogels en andere fauna. De historische nederzettingen die je her en der op het eiland vindt, geven je het gevoel dat je terug bent gereisd in de tijd. 

MEER INFO

TUI FLY VANAF ROTTERDAM

ECO BEWUSTE PAKKETREIZEN VOOR SPANJE

Untitled design-High-Quality - 2022-05-08T121710

MOOIE LASTMINUTES

 

 

RESERVEER HIER EEN TRANSAVIA HOLIDAY VANAF ROTTERDAM AIRPORT

WAT ZIJN DE STAPJES VOOR EEN BETTER HOLIDAY VAN ONZE GESELECTEERDE HOTELS

OOK VOOR LAST MINUTES REIZEN

Klik hier voor TUI, Transavia Holidays of de Jong Intra voor last minutes vakanties o.a met vertrek vanaf Rotterdam Airport naar 45 bestemmingen, o.a. Spanje, Griekenland, Portugal, Kroatie en Turkije

Deze reizen zijn nog niet eco bewust geselecteerd.

ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES

Reisstudio Travel Slide is op zoek naar de eco bewuste hotels in Nederland maar ook er buiten. Er zijn al best veel hotels met laadpalen bijvoorbeeld op Mallorca ruim 60 hotels met laadpunten en daar heeft Sunny Cars ook elektrische auto's in de verhuur. Er gaan deze zomer meer verhuur bedrijven komen met elektrische auto's en wordt het mogelijk van de eco bewuste luchthaven Rotterdam Airport naar een bestemming te vliegen om zo gezamenlijk tot een Better Holiday te komen

Bekijk Nederland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italie,  Denemarken, Scandinavia,

HIER WORDT HARD AANGEWERKT

BEKIJK ONZE AKKOMMODATIES MET LAADPAAL OP MALLORCA

WIJ HEBBEN EEN DIGITALE KAART GEMAAKT VAN MALLORCA MET 55 HOTELS MET EEN LAADPAAL VOOR DE DEUR, HET IS OOK MOGELIJK EEN ELEKTRISCHE AUTO TE HUREN

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS

 

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR