KROATIE IS BERGACHTIG MET MOOIE NATUURGEBIEDEN ZOALS HIET BIJ DE PLITVICE WATERVALLEN BIJ ONZE 360 GRADEN FOTO

KROATIE VANAF ROTTERDAM AIRPORT IS NAAR VIER BESTEMMINGEN MOGELIJK

Kroatië is niet zo maar ’n vakantiebestemming. Eigenlijk is heel Kroatië ’vakantie’. Om maar wat te noemen; de meest westelijke provincie van Kroatië is Istrië en ligt als schiereiland bijna geheel omringd door de Adriatische Zee. Prachtige kusten, stranden, stadjes en met uiterst vriendelijke mensen. En dan Zadar; de historische stad met veel bezienswaardigheden en een hele rijke geschiedenis. Ook Split is als stad natuurlijk erg bekend en aantrekkelijk. Niet alleen om zijn fraaie haven en economische bedrijvigheid, zeker ook om de toeristische mogelijkheden vanwege de bewogen geschiedenis. En dan Dubrovnik; Deze prachtige stad die ook wel de ’parel van de Adriatische Zee’ wordt genoemd, staat met de oude, compleet ommuurde vestingstad op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Dus wilt genieten? Dan wordt het Kroatië. Geniet er van.

De Reisarchitect ontwikkelde diverse reizen voor uw topvakantie in Kroatië.

U maakt het zelf tot úw reis. Paar dagen langer of korter, ander hotel en een fijne huurauto om het ongerepte achterland te bezoeken? Liever een cabrio of toch één met airco?

U bepaalt het allemaal zelf en met de wetenschap dat de professionals van de Reisarchitect hun know how voor u beschikbaar hebben gesteld.

We zelf even wandelschoenen regelen. Sssst, niet verder vertellen anders wil iedereen naar Kroatië.

ECO BEWUSTE HOTELS MET ZWEMBAD IN CROATIE


ZADAR VANAF ROTTERDAM AIRPORT

5X PER WEEK VANAF ROTTERDAM AIRPORT

SPLIT

Door zijn ligging is Split uitgegroeid tot één van de belangrijkste havenplaatsen van Kroatië. Het is tevens de plaats waar de veerboot vertrekt naar één van de vele eilanden die hier voor de kust liggen. Split is een oude stad dit in de derde eeuw na Christus is gesticht.

MEER INFO EN RESERVREN

PULA VANAF ROTTERDAM AIRPORT

3X PER WEEK VANAF ROTTERDAM AIRPORT

ISTRIE

Bekende hotspots in deze provincie zijn Pula, Porec en Rovinj. In deze plekken zijn allerlei bezienswaardigheden te vinden waarvan sommige zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst staan, maar ook daar buiten kom je allerlei must-sees tegen.

MEER INFO EN RESERVEREN

DUBROVNIK/ ROTTERDAM AIRPORT

3X PER WEEK VANAF ROTTERDAM AIRPORT

DUBROVNIK

Dubrovnik in Kroatië is volgens velen één van de mooiste steden van de Adriatische kust. Het historische centrum, of eigenlijk de compleet ommuurde vestingstad van Dubrovnik, staat op de lijst van Werelderfgoed van UNESCO.

MEER INFO EN RESERVEREN

ZADAR VANAF ROTTERDAM AIRPORT

2X PER WEEK VANAF ROTTERDAM AIRPORT

ZADAR

Het oude centrum van Zadar ligt op een schiereiland en is makkelijk te bereiken met een voetgangersbrug. Een van de vele bezienswaardigheden in het oude centrum is de kerk van Sint Donatus uit de 9e eeuw, en het naastgelegen Romeinse Forum en de Sint Anastasias kathedraal.

MEER INFO EN REVERZEREN

ELEKTRISCHE AUTOVAKANTIES

Er komen steeds meer mensen die de uitdaging aangaan om met een elektrische auto naar Croatie te rijden. Ik wil graag helpen en heb de hotels met een laadpaal voor u geselecteerd. Gaat u met de auto dan heb ik een selectie gemaakt van de eco bewuste hotels met een zwembad

MEER INFO EN PRIJZEN

OOK VOOR LAST MINUTES REIZEN

Klik hier voor TUI, Transavia Holidays of de Jong Intra voor last minutes vakanties o.a met vertrek vanaf Rotterdam Airport naar 45 bestemmingen, o.a. Spanje, Griekenland, Portugal, Kroatie en Turkije

Deze reizen zijn nog niet eco bewust geselecteerd.

WIJ HEBBEN VAN DE BESTEMMINGEN IN KROATIE OOK EEN GOOGLE EART KAART GEMAAKT

Ga naar de aparte bestemmingen en open de kaart en bekijk de video's van de bestemmingen en de 360 graden foto's en gebruik ook streetview in 360 graden 

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS Reserveer deze nu hier

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR