WANDEL ZELF EVEN DOOR HET TIME TO SMILE HOTEL MINOA OP KRTEA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

Time to smile Minoa - Kreta

Apartments Minoa ligt te midden van een weelderige mediterrane tuin in Ammoudara, 5 km van Heraklion. Het complex beschikt over een snackbar, een restaurant, een zwembad en een speeltuin.

Minoa biedt appartementen met uitzicht op zee of de bergen. Alle ruime appartementen zijn voorzien van een zithoek, airconditioning, een kluisje, een telefoon en een koelkast.

Er is in het hele complex gratis WiFi beschikbaar. Liefhebbers kunnen een potje biljarten. Jonge gasten kunnen veilig zwemmen in het kinderbad.

Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtzaal of buiten bij het zwembad. Lunch en diner is ook beschikbaar in het restaurant van het hotel.

Het complex ligt op slechts 10 km afstand van de luchthaven van Heraklion en de archeologische vindplaats Knossos. Er zijn parkeerplaatsen voor motoren en auto's.

TUI

RESERVEREN

MEER INFO OVER TIME TO SMILE MINOA KRETA

WIJ HEBBEN VAN KRETA OOK EEN FANTASTISCHE GOOGLE EARTH KAART GEMAAKT

Open de map klik op presenteren, klik op de bestemming waar u naar toe wilt gaan, bekijk de video en lees de info. Rechts onder heeft u de mogelijkheid om in te zoomen en eventueel in strand wandeling te maken in 360 graden. KLIK HIER

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS Reserveer deze nu hier

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR