LOOP ALVAST EVEN LANGS HET ZWEMBAD IN 360 GRADEN VAN HET CACTUS ROYAL

HOTEL CACTUS ROYAL IN STALIS

Dit 5-sterrenhotel ligt aan een privéstrand in Stalís en beschikt over 3 zwembaden met zoetwater, en een bar aan het zwembad met een zonneterras. Tot de recreatieve faciliteiten behoren onder meer een Turks bad, een sauna en een fitnessruimte.

De ruime kamers van het Cactus Royal zijn uitgerust met een eigen balkon of een terras, grote ramen en elegant meubilair. Ze beschikken over airconditioning en satelliet-tv.

U kunt deelnemen aan aerobicslessen of een ontspannende massage boeken. Op het strand kunt u watersporten en er is een apart zwembad voor kinderen. Er is een tv-kamer met open haard waar u rustig de middag kunt doorbrengen.

Cactus Royal bevindt zich tussen Agios Nikolaos en de hoofdstad Heraklion. Het hotel ligt op 35 km van de luchthaven Nikos Kazantzakis en beschikt over een privéparkeerplaats.
Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Stalída.

RESERVEER DE PAKKETREIS

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

De straat overlopen en u staat op het strand reserveer hier alleen de hotel kame

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR