WIJ HEBBEN EEN OVERZICHT GEMAAKT VAN GOEDE HOTELS MET LAADPAAL IN FRANKRIJK

Duurzaam met de eigen elektrische auto op vakantie. Geen zorgen over voldoende energie 'aan boord' onderweg. Het kan met het vakantieaanbod van Reisstudio Travel Slide. Wij zorgen er voor dat u een overzicht krijgt van alle snellaadstations onderweg én wij weten welke overnachtingshotels laadpaalen voor hun gasten hebben. Ook op uw bestemming kennen wij de hotels die ingericht zijn op gasten met elektrisch vervoer. Uw eco elektrische  autovakantie begint dus bij Reisstudio Travel Slide.

Zwarte buttons zijn de laadpalen, de hartjes zijn eco bewuste hotels met laadpaal, gele zijn campings met laadpaal. De camera zijn mooie video films, ik wens u veel kijk plezier

DE VAKANTIE NAAR FRANKRIJK BEGINT ECO BEWUST OOK OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Wist u dat Rotterdam The Hague Airport een van de de duurzaamste luchthavens is van de wereld. Vliegen draagt direct niet bij aan duurzaamheid maar zij  zijn heel inovatief en op zoek om de CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden . Er wordt ook een groot zonnepark gebouwd op het terrein. Ook reisstudio Travel Slide is  ook op zoek naar  duurzame hotels voor een Better Holiday, o.a hotels met laadpalen en met ons thema Jewels in Travel willen wij ons in de kwaliteit onderscheiden.

Vanaf Rotterdam Airport vliegen naar Toulon, Bergerac, Corsica en met de trein naar Parijs is ook al een stukje duurzamer mogelijk voor een Better Holiday.Wij realiseren ons dat er ook nog veel  hotels zijn die nog geen of weinig bewuste stappen hebben genomen in duurzaamheid.. Daarom wij hebben een selectie gemaakt van duurzame hotels. Als voorbeeld in Zuid Frankrijk hebben wij een aanbod van 1200 duurzame akkommodaties bekijk deze hier 

BEKIJK ONS RUIME AANBOD VAN MEER DAN 1000 DUURZAME AKKOMMODATIES IN FRANKRIJK


RESERVEER HIER DE BESTE TRANSAVIA TICKETS O.A VANAF ROTTERDAM AIRPORT

TOULON ECO BEWUST

VANAF MEI 3X PER WEEK

IL S’AGIT D’UNE BELLE VILLE...

Toulon en haar haven ontdekt men in een prachtige rede, één van de mooiste van Europa. De Cronstadtkade, die de Oude Darse afboort, is een door wandelaars vaak bezochte plaats, versierd met magazijnen en cafés. De zeer pittoreske oude stad nodigt uit om kennis te maken met haar talrijke fonteinen.

HOTELS RESERVEREN

BERGERAC ECO BEWUST

VANAF MEI 2X PER WEEK

LE VIN ROUGE EST EXCELLENT...

Vlieg naar Bergerac, de stad die door haar centrale ligging de ideale toegangspoort is tot Bordeaux en de Périgueux. Bergerac, ook wel de ‘Paarse Périgard’ genoemd, is na Bordeaux het grootste wijngebied van de regio Aquitaine. Wijnliefhebbers zijn hier dus aan het goede adres!

AKKOMMODATIES RESERVEREN

Ook Parijs

Met de auto of trein...

BONNE CUISINE AVEC UN BON VIN...

Romantiek, cultuur, historie, lekker eten en geslaagd winkelen. Parijs is zo veelzijdig dat zelfs een tiende bezoek aan deze wereldstad u nog zal verrassen. Gaat u voor het eerst, bezoek dan vooral enkele 'must-sees'; zoals de basiliek Sacré Coeur met een fantastisch uitzicht .

LEES MEER

NIEUW IN 2022 CORSICA

VANAF 24 APRIL 2X PER WEEK

BASTIA

Corsica is een bergeiland in het hart van de Middellandse Zee. In een paar kilometer kan je van zeeniveau naar meer dan 2000 meter boven zeeniveau gaan. ’s Ochtends in de bergen wandelen en ’s middags naar het strand. Hierdoor heeft Corsica als bijnaam: het Eiland van de Schoonheid.

TRANSAVIA HOLIDAYS O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT, VLUCHT MET EEN HOTEL

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS Reserveer deze nu hier

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

OF WORDT HET EEN CAMPING IN FRANFRIJK

ECO BEWUST...BEETJE DUURZAAM

Wij van reisstudio hebben na corona een aantal stapjes gezet naar Better Holiday, wij zijn nu op zoek naar eco bewuste hotels en als het mogelijk is ook nog met een laadpaal. Wij geloven in vakanties met elektrische auto's maar ook in elektrische fietsvakanties. De wereld veranderd wij helpen u graag in de keuze van eco friendly hotels

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

DUURZAAM VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR