DE PRIMA VISTA LOUNGES OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT IS GEOPEND

In samenwerking met Prima Vista – onderdeel van Aviapartner – bied ik de nieuwe  de premium lounge aan. In deze lounge kun je genieten van extra comfort en rust. Zo zijn er comfortabele werkplekken en is er in de premium lounge ook een horecavoorziening aanwezig. De lounge heeft een capaciteit van 150 m2, en kan 20 gasten tegelijk verwelkomen.

Openingstijden
De lounge is dagelijks geopend van 5:30 uur – 19.00 uur. Indien de laatste vlucht eerder vertrekt dan 19.00 uur, dan sluit de lounge ook eerder.

Hoe kun je reserveren?
Wil je zeker zijn van een plek in de premium lounge? Stuur dan op voorhand een e-mail naar rotterdam@primavistalounges.com. In deze e-mail vermeld je jouw naam, vluchtnummer en het aantal personen. Bij aankomst wordt vervolgens je boarding pass gescand, waarmee jij herkent wordt als gast en kun je gelijk de premium lounge in. Betalen doe je aan de deur. Eventueel is het mogelijk om ter plekke te kijken of er plaats is. Het personeel van Aviapartner staat klaar om jou te ontvangen.

Waar vindt u de premium lounge?
De lounge bevindt zich op de eerste etage in de vertrekhal. De lounge is alleen bereikbaar via de lift in de vertrekhal (na de securitycheck). Verder beschikken we over bewegwijzering, die je naar de premium lounge verwijst. Ook zijn er altijd medewerkers aanwezig die jou vragen kunnen beantwoorden, mocht je de lounge niet gelijk kunnen vinden.

Wat kost toegang tot de premium lounge?
De kosten voor toegang tot de premium lounge bedraagt €25,- voor een volwassene. Hapjes en drankjes zijn bij deze prijs inbegrepen en kun je onbeperkt nuttigen. Indien je met British Airways reist, heb je gratis toegang als je Business, Silver of Gold passagier bent.

 

DE VLIEG VAKANTIE BEGINT OP ROTTERDAM AIRPORT

Rotterdam-The Hague Airport is sinds 1 juli 2021geaccrediteerd op het allerhoogste niveau binnen het Airport Carbon Accreditation (ACA) programma van internationale non-profitorganisatie Airports Council International (ACI). Hiermee is RTHA de vierde luchthaven wereldwijd die deze status krijgt toegewezen en de eerste in Nederland. Binnen Europa heeft ook de luchthaven van Rome-Fiumicino Level +4. Wereldwijd hebben verder nog de luchthavens van Christchurch en Dalles deze status. Volgens Michelle Samson, adviseur strategie en duurzaamheid bij RTHA, is dit het resultaat van inspanningen die de afgelopen jaren zijn gedaan. “We willen de impact op het milieu en het klimaat zo klein mogelijk houden”. Duurzaamheid is een topprioriteit van RTHA en de luchthaven wil daarmee voor 2030 volledig emissievrij zijn.

BETTER HOLIDAY

 Wij zullen met elkaar stapjes moeten maken om de aarde te beschermen, er is al een toenamen van de elektrische autovakanties in Europa. binnen kort wordt het ook mogelijk om eco bewust te vliegen naar een verdere bestemming en staat de elektrische auto klaar en heb ik de selectie gemaakt van de hotels met een laadpaal

meer info
JEWELS IN TRAVEL

Ik ben gestart met een selectie te maken van de groene juweeltjes in de reisbranche. Unieke hotels met een verhaal zoals de Paradores. Maar ook kleine schalige boutique hotels en design hotels met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport. Eco bewust en als het mogelijk met een laadpaal

meer info
PARADOR HOTEL IN 3D

Ik ben vriend van de Spaanse hotelketen de Paradores een kleine 100 hotels gelegen op de mooiste plekken en bestemmingen in Spanje. Heb er al in een aantal geslapen en heb van een aantal een 3D presentatie gemaakt die uniek is. 

meer info

DUURZAAM VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

TUI FLY VANAF ROTTERDAM

ECO BEWUSTE PAKKETREIZEN VOOR SPANJE

Untitled design-High-Quality - 2022-05-08T121710

MOOIE LASTMINUTES

 

 

Reserveer alle RIU hotels in Europa als pakket of a la carte

MEER INFO

Stel zelf de fly drive samen met de Paradores a la carte

meer info

HOTEL WINGS ROTTERDAM


Boek een hotelkamer op Rotterdam The Hague Airport in het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam of Fletcher Hotel Rotterdam-Airport. Beide sfeervolle hotels zijn direct gelegen aan het vliegveld. Voor een ontbijt en diner kun je plaatsnemen in het à la carte restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam. Met mooi weer kun je op het terras genieten en vliegtuigen spotten. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Rotterdam? Ook dan kun je bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam en Fletcher Hotel Rotterdam-Airport terecht!

RESERVEREN


autohuur Mallorca

 

MILAAN

Deze zomer wordt er voor het eerst vanaf Rotterdam Airport naar Milaan-Bergamo gevlogen.Ook nieuw is dat er gevlogen wordt naar Corsica 

MEER INFO EN PRIJZEN

RESERVEER HIER DE TRANSAVIA HOLIDAY VOOR DE LAAGSTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

Met de trein vanaf Rotterdam zou al een eco bewust stapje kunnen zijn.

ZONNENPANELEN

Pal naast de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport is maart 2022 begonnen met de aanleg van een groot zonnepark. Daarmee zet de regionale luchthaven een stap op weg naar duurzaamheid.

Op een langgerekt stuk gras van 7,7 hectare  - pakweg vijftien voetbalvelden - worden het komende halfjaar 37.000 zonnepanelen geplaatst. Per 2022 moet dit zonnepark jaarlijks 14 gigawattuur aan groene stroom opleveren. Dat is vergelijkbaar met het gemiddelde energieverbruik van 5100 huishoudens.

NIEUW

Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is gelegen direct naast Rotterdam The Hague Airport. Dit splinternieuwe hotel beschikt over 116 comfortabele kamers, waaronder familiekamers, studio’s en appartementen én is de perfecte locatie om uitgerust op reis te gaan. Ook de groene buitengebieden als Park Zestienhoven en het Kralingse Bos zijn het ontdekken waard. Rotterdam is een stad voor jong en oud, met vele musea en attracties op korte afstand!

 

RESERVEREN


Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR