LOOP ALVAST EVEN ROND IN HET MOOIE NOORDEN VAN GRAN CANARIA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

Kun je jezelf voorstellen in een natuurlijk paradijs in het centrum van het eiland Gran Canaria, met een binnen- en buitenspa van waaruit je kunt genieten van het beste panoramische uitzicht over het eiland? Die plaats bestaat en heet Parador de Cruz de Tejeda. Het is gelegen in een prachtige omgeving met uitzicht op het culturele landschap van Risco Caído en de heilige ruimtes van de bergen van Gran Canaria, in 2019 uitgeroepen tot werelderfgoed door Unesco. Het is de ideale plek voor wandelliefhebbers . Onze kamers hebben een spectaculair uitzicht op de Caldera de Tejeda en de immense Canarische dennenbossen.
 

Op slechts 9 kilometer afstand ligt de stad Tejeda, een must als u het archeologische erfgoed van het eiland wilt ontdekken. Daar vind je overblijfselen van grafgrotten, grind, schilderijen en huizen. U kunt ook een bezoek brengen aan het Bentayga Archeologisch Park, een ecomuseum dat dienst doet als interpretatiecentrum voor de Roques: Bentayga, Andén de Tabacalete, Cuevas del Rey en El Roquete.

Cultuur en kunst zijn een complementaire optie voor toerisme en vrije tijd in Tejeda. U kunt een bezoek brengen aan het Abraham Cárdenes Sculpture Museum en een deel van het werk bewonderen van deze zeer belangrijke Canarische beeldhouwer, oorspronkelijk uit Tejeda en een liefhebber van zijn land. Een andere interessante plek is het Centrum voor Geneeskrachtige Planten, dat u zal uitnodigen om de soorten planten, kruiden en bloemen te ontdekken die typisch zijn voor Tejeda en het eiland.

De Parador de Cruz de Tejeda wacht op u, gelegen op een paradijselijke plek van waaruit u het prachtige eiland Gran Canaria kunt ontdekken, door velen bekend als een miniatuurcontinent vanwege de verscheidenheid aan prachtige landschappen die het herbergt.

GA EENS EEN KEER NAAR HET NOORDEN VAN GRAN CANARIA ZO MOOI IS HET OP DEZE 360 GRADEN FOTO

Als u door de noordelijke kustgebieden trekt, dan zijn er tal van schilderachtige, kleine dorpjes en plaatsjes waar u naartoe moet. Santa María de Guía staat bol van het kenmerkende Canarische karakter en de geschiedenis en het is een betoverende plek voor een bezoek. Al net zo mooi is het vissersdorpje Puerto de las Nieves; hier treft u het prachtige kleine kapelletje Ermita de las Nieves en de adembenemende natuurlijke rotsformatie Dedo de Dios (vinger van God). Het prachtige stadje Agaete is meer dan 500 jaar oud en wordt omringd door steile hellingen die worden begroeid door kleurrijke vegetatie – schitterend om foto’s te maken.

Voor een gezellige sfeer, mooie plaza's, winkelen, cultuur en de bedrijvigheid van een bruisende stad, gaat u naar Gáldar. Ook dit plaatsje staat bol van de geschiedenis van de Guanchen.

De straatjes zijn vrij smal, kronkelig en steil in dit gebied, dus doe de veiligheidsgordels goed vast en geniet van het panoramisch uitzicht dat zich na elke bocht ontvouwt!
 

Met een huurauto ziet u meer

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

Lees meer

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

ONZE SERVICE

 

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Voor Rotterdam The Hague Airport hebben wij speciale tarieven voor het lang parkeren Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
*vraag naar onze voorwaarden

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

  

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

ANVR Calamiteitenfonds SGR

Zonvakanties 2022 coronaproof ?

Vanaf 1/4/22

Spanje

Canarische eilanden

Turkije

Portugal

Griekenland

Cruises 2022?

Vertrek van uit Rotterdam

Vertrek van uit Amsterdam

Vertrek van uit Rome

Vertrek van uit Florida

Vertrek van uit Palma

Vertrek van uit alle havens

De Cruisespecialisten

Thema's voor 2022

Swim up hotels

Adults only

All inclusive

Small & friendly

NIEUW: voor 2022

Hotels Paradores/rondreizen

Bubbelvakanties