STOER DEZE MODERNE PARADOR IN LORCA HEEFT EEN MOOIE 360 GRADEN PRESENTATIE KLIK OP DE PIJLEN

PARADOR DE LORCA

De Parador de Turismo is gebouwd op het terrein van het kasteel van Lorca en biedt een reis door de tijd, van de archeologische vindplaats onder het hotel, perfect geïntegreerd in het gebouw, tot de prachtige designfaciliteiten, het binnenzwembad en de ontspannende spa. Onder de overblijfselen van het verleden, kunt u hier de 15e-eeuwse synagoge, de islamitische stortbak, de Almohaden-muur of de citadel van het kasteel, genaamd La Fortaleza del Sol , zien, die een ruimte met een cultureel thema is geworden die een intense culturele en culturele ervaring biedt. entertainment door zijn tentoonstellingen, live geschiedenisscènes, workshops, kinderruimtes, enz.

Lorca heeft prachtige hoekjes die je graag zult ontdekken: middeleeuwse muren, christelijke torens die trots de stad bewaken, Joodse wijken, waterreservoirs, synagogen, sinaasappelboomgaarden en wijngaarden. Dit alles is de erfenis van drie beschavingen : de christelijke, de joodse en de moslim. In elke hoek zijn versierde gevels, adellijke wapenschilden, paleizen, kerken en broederschappen. Slenterend door de straten van Lorca zul je ontdekken waarom het de "Stad van honderd schilden" wordt genoemd , het adellijke verleden en het grote aantal barokke gebouwen zal je alleen met hun aanwezigheid de reden voor de naam uitleggen.

De viering van de Goede Week in Lorca straalt sentiment, traditie en spectaculaire schoonheid uit; en de natuurlijke omgeving die de stad omringt, met zijn kustlijn van bijna ongerepte stranden, is ideaal om te ontspannen. Een voorbeeld van een paradijs is het geïsoleerde Playa del Ciscar , gelegen in een beschermde omgeving, die u met zijn gouden zand en kristalheldere water bijna idyllisch zult vinden.

De Parador de Lorca kijkt uit over de prachtige stad aan uw voeten, een ideale bestemming om de cultuur, geschiedenis en traditie van deze prachtige hoek van de regio Murcia te ontdekken .

WANDEL ALVAST EVEN DOOR LORCA OP DEZE 360 GRADEN STREETVIEW FOTO, KLIK OP DE PIJLEN

Lorca, waarvan het stedelijke centrum in 1964 werd uitgeroepen tot stad van historisch en artistiek belang, wordt beschreven als "de barokke stad", vanwege het belangrijke barokke erfgoed van het historische centrum, een van de belangrijkste in de regio, en de historische gebeurtenissen die het moderne Lorca van de ijzertijd tot onze tijd hebben gevormd.

Bezoekers zijn altijd meer dan welkom in Lorca, en het goede weer, de restaurants, hotels en eersteklas toeristische infrastructuur het hele jaar door, dragen allemaal bij aan het aanbod van plattelandstoerisme in het grootste district van de regio Murcia. De stad en de nabijheid van de vele bergketens en gebieden van grote natuurlijke schoonheid maken Lorca een plek om echt een goede tijd te hebben.

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

ONZE SERVICE

 

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Voor Rotterdam The Hague Airport hebben wij speciale tarieven voor het lang parkeren Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
*vraag naar onze voorwaarden

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

  

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

ANVR Calamiteitenfonds SGR

Zonvakanties 2022 coronaproof ?

Vanaf 1/4/22

Spanje

Canarische eilanden

Turkije

Portugal

Griekenland

Cruises 2022?

Vertrek van uit Rotterdam

Vertrek van uit Amsterdam

Vertrek van uit Rome

Vertrek van uit Florida

Vertrek van uit Palma

Vertrek van uit alle havens

De Cruisespecialisten

Thema's voor 2022

Swim up hotels

Adults only

All inclusive

Small & friendly

NIEUW: voor 2022

Hotels Paradores/rondreizen

Bubbelvakanties