WANDEL ALVAST EEN STUKJE DOOR DE PARADOR GRANADA OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE

PARADOR GRANADA

Een nacht doorbrengen op het terrein van La Alhambra , tussen tuinen en fonteinen die een verleden oproepen waar de Arabieren en de christenen vermengd zijn, is de exclusieve kans die de Parador de Granada u biedt, een oud klooster gebouwd bij besluit van de katholieke vorsten op een Nasrid-paleis waarvan overblijfselen zoals de Al Qubba en de Nasrid-kamer nog steeds bewaard zijn gebleven. Het hotel heeft een dromerig interieur , passend bij de magie die elke hoek van de stad uitstraalt. Kunstwerken en uitzonderlijke meubelen sieren het klooster en de binnenkamers. In het restaurant of op het zomerterras bieden wij het beste van de lokale gastronomie , of het nu Andalusische gazpacho, grenadinebonen of Santa Fe piononos zijn.

Het Alhambra en de Generalife , het meest emblematische monument in Granada, stralen schoonheid uit in elke hoek. De tuinen zijn een van de meest romantische plekken in de stad; de kleuren, de geur van bloemen en het geluid van water maken de omgeving bedwelmend. De oude Arabische wijk El Albaicín is ook prachtig , gevormd door een netwerk van witte straten op een heuvel, met zijn barokke kerken en Arabische waterreservoirs. Het klooster van La Cartuja, de kathedraal, de Arabische baden of het wetenschapspark maken deel uit van de oneindige schatten van de stad. En het is essentieel om minstens één nacht te komen om een ​​zambra bij te wonen in een grot in de wijk Sacromonte .

Naast zijn Werelderfgoedmonumenten zoals het Alhambra en de wijk Albaicín, is Granada de universiteitsstad die nooit slaapt, en de straten nodigen u uit om een ​​fascinerend en magisch nachtleve

PRIJZEN EN RESERVEREN

HET MOORSE FORT EN PALEIS ALAMBRA WANDEL ER ALVAST DOOR HEEN KLIK OP DE PIJLEN

Het Alhambra is een Moors fort en paleis op de heuvel van Granada en een van de bekendste bezienswaardigheden van heel Spanje. Alhambra betekent het 'rode paleis' en werd destijds gesticht door de Nashrid sultans. U zult zich hier makkelijk een volle dag vermaken, want bij het Alhambra de Granada liggen verder het zomerpaleis Generalife met zijn beeldschone tuinen, het paleis van Karel V en het Alcazar vestingsfort.

Belangrijk advies: Het Alhambra heeft beperkte toegang en is helaas vaak al weken vooraf uitverkocht, dus bestel uw tickets altijd tijdig online.

Met een huurauto ziet u meer

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

Lees meer

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

ONZE SERVICE

 

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Voor Rotterdam The Hague Airport hebben wij speciale tarieven voor het lang parkeren Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
*vraag naar onze voorwaarden

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

  

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

ANVR Calamiteitenfonds SGR

Zonvakanties 2022 coronaproof ?

Vanaf 1/4/22

Spanje

Canarische eilanden

Turkije

Portugal

Griekenland

Cruises 2022?

Vertrek van uit Rotterdam

Vertrek van uit Amsterdam

Vertrek van uit Rome

Vertrek van uit Florida

Vertrek van uit Palma

Vertrek van uit alle havens

De Cruisespecialisten

Thema's voor 2022

Swim up hotels

Adults only

All inclusive

Small & friendly

NIEUW: voor 2022

Hotels Paradores/rondreizen

Bubbelvakanties