X

KEES KOOIJMANS DE REISARCHITECT VAN REISBUREAU TRAVEL SLIDE EN DE RIU VRIENDEN IS EEN ECHTE VAKANTIE SPECIALIST     

 

    

 

Kees Kooijmans de Reisarchitect van reisbureau Trave Slide en de RIU Vrienden Club is sinds 1977 werkzaam in de reisbranche. Gestart als reisleider bij Club Escolette, is produktmanager van Hotelplan geweest. Heeft de halve wereld afgesjouwd en zijn teller staat nu op 106 landen. Is in 2004 reisbureau Travel Slide gestart op de luchthaven van Rotterdam. Een belangrijke passie is het maken van videoclips en 360 graden foto's.

Slaapt het liefste in een RIU hotel en van de 96 hotels heeft hij er in 76 of wel gegeten of geslapen.Bekijk hier zijn persoonlijke voorkeur van accommodaties.

Door:  | 2 april, 2015

Wie brancheman in hart en nieren Kees Kooijmans volgt op Facebook (aanrader) ontmoet een reisbureauman van de oude stempel, die zich toch tussen alle moderniteiten van social media en e-commerce als een vis in het water voelt. De Rotterdammer noemt zichzelf Reisarchitect en acteert als last-minute specialist Crazy Keessie op internet. Het zijn spin-offs van zijn (pakket)reisbureau Travel Slide op Rotterdam The Hague Airport.

Zijn FB-pagina lijkt wel een barometer van wat er mis is in onze branche. Hij komt ook met frisse ideeën. Als variant op de Travelscan suggereert Kooijmans vorige week om van BAS gebruik te maken voor een wekelijkse retail rapportage van de boekingen. BAS draait overal in Nederland bij 800 reisbureaus en ZSO’s met een jaaromzet van 1,2 miljard euro, hoe representatief kan je zijn? Voor retailers een uitgelezen kans om zichzelf met collega’s te meten: draai ik wel marktconform?

Met velen houdt hij zijn hart vast voor de start van het zomers­eizoen deze maand. April is ook het begin van een prijzenslag om de lege stoelen en bedden te vullen en de concurrentie dwars te zitten. Door hun prijzenoorlog maken de grote direct sellers niet alleen elkaar het leven zuur, in de slipstream berokkenen ze reisbureaus en ZRA’s enorme schade. Die kunnen de bodemprijzen onmogelijk matchen, los van het feit dat je er geen cent meer aan verdient. De vraag is gerechtvaardigd of de prijsvechters er zelf nog wel beter van worden… ‘Stop ermee’ roept Keessie.

Onderstaande hotels en appartementen zijn de persoonlijk "tips"van Kees

There is no source for this IFrame selected. Please choose "Edit Options" from the module's action menu and enter a source.

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                10.00 tot 16.00 uur

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer

 

           

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club