Loading…
X


Kijk alvast even rond op deze 360 graden foto van bureau Cruise Vertrekpunt en reisbureau Travel Slide

 

DE CRUISESPECIALISTEN INGRID EN KEES VAN BUREAU CRUISE VERTREKPUNT MAAKT GRAAG HET VERSCHIL IN ROTTERDAM EN OMSTREKEN

Wij zijn het reisbureau wat gevestigd is op de luchthaven van Rotterdam Airport, wij zijn de specialist met vertrek vanaf of vanuit Rotterdam. Onze  "een euro" ophaal service met een taxi van huis naar de terminal en weer naar huis is uniek en vliegt u vanaf Rotterdam dan betalen wij het lang parkeren.Bij voldoende deelnamen helpen wij u ook graag bij het inchecken in de Rotterdamse terminal.CRUISE S

Wij hebben de laagste prijsgarantie, geven persoonlijke service, maken veel scheepsbezoeken (dit jaar meer dan twintig) en maken 360 graden foto's die wij gebruiken in onze unieke VR presentaties bij ons op het reisbureau, dit om u te helpen bij de juiste keuzen van uw cruise.

Ingaande van 1 maart 2020 zult u ons ook terug vinden als de  CRUISESPECIALISTEN bij de THE TRAVEL CLUB

 

Wij hebben het eerste Cruise 360 graden You Tube kanaal geopend bekijk hier onze scheepsbezoeken, 360 graden video's van ons en ook van andere! Ga kijken en wordt nu gratis abonee

DE CRUISESCHEPEN DIE VAN UIT ROTTERDAM VERTREKKEN TOT EIND 2020

Wij hebben een selectie gemaakt die u zelf links kan aanpassen dit betreft, hoeveel dagen, welk schip, vaarroute en met hoeveel personen. Een stapje verder ziet u de beschikbaarheid van de hutten en een uitgebreide beschrijving. Wenst u meer dan een hut te reserveren of komt u er niet uit met de gratis kinderen of de extra kortingen, bel ons op 010 2450955 of wij helpen u met de chat rechts onderin.

 Of zoek niet verder wij  helpen u graag persoonlijk.Het is goed om te weten dat wij een laagste prijs garantie hebben* en graag voor u een passende offerte maken

VAN UIT AMSTERDAM

 

VAN UIT ROME

PALMA DE MALLORCA

VAN UIT FLORIDA

HELE LUXE CRUISES

De beste rederijen bij elkaar

ALLE CRUISES VERTREKKEND UIT 64 HAVENS OP DEZE WERELD

CRUISES MET KINDERKORTINGEN

Van 25% tot wel geheel gratis

 DE VIDEO VAN INGRID "NIEUW STATENDAM"

KORTE IMPRESSIE VAN DE SILVERWIND 360 GRADEN


EEN CRUISEVAKANTIE...WAAROM NIET NU!


WIJ MAKEN VEEL VIDEO'S DIE U ALLEMAAL KAN TERUG VINDEN OP ONS EIGEN YOU TUBE KANAAL kijk hier

WIJ WAREN OP HET CLIA CRUISE 360 EVENT OP MALTA VAN 28-30 OKTOBER BEKIJK ONZE PRESENTATIE


 

Bij Cruise vertrekpunt boekt u uw ideale cruise tegen de beste prijs. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit meer dan 154 schepen. Uiteraard vindt u alle grotere rederijen in ons portfolio, zoals AIDA Cruises, Costa CruisesHolland America LineMSC Cruises en Mein Schiff Net als bij normale vakanties zijn er ook voor cruisereizen seizoensgebonden, wij hebben deze op een rij gezet. Gedurende de zomermaanden zijn de Middellandse Zee  en Noorse Fjorden  populair. Tijdens de wintermaanden vaart u in een mild klimaat op een van de Caribbean Cruises met vertrek van Florida of Dubai.Voor de cruisereiziger die absolute luxe wenst tijdens zijn vakantie bieden wij de mooiste Luxe Cruises aan. Besluit u het liefst op het laatste moment waar u heen gaat? Geen enkel punt. Met een ons ruime aanbod  boekt u in slechts enkele klikken een fantastische vakantie. Heeft u vragen of bent u op zoek naar tips voor uw perfecte cruise? Wij helpen u graag telefonisch  en zijn 5 dagen per week te bereiken op  010 2450955.

U bent ook van harte welkom op een van onze 360 graden VR presentaties op ons reisbureau

Annemiek, Kees en Ingrid , Cruise Vertrekpunt

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij  de Cruise-specialisten van THE TRAVEL CLUB  van bureau Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam.

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 2450955
Whatsapp 06 81090635
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club