Loading…
X

Dit is het 360 graden uitzicht als op het dek van uw cruiseschip staat... kijk even rond!

 TOT EIND 2020 HEEFT CRUISE VERTREKPUNT 233 VAKANTIES  MET VERTREK VAN UIT ROME/CIVITAVECCHIA

U kunt bij ons een cruise only reserveren met de laagste prijs garantie, wij regelen ook de transfers vanaf de luchthaven met de taxi,trein of bus en een eventuele overnachting in de vertrekhaven Of een paar extra nachten vakantie in de mooie stad Rome.Er vertrekken een aantal rederijen vanuit Rome die verschillende routes maken naar de oostelijke of westelijke kant, wij helpen u graag met de juiste keuze van het schip en de aanleghavens.

Voorbeeld 12 daagse cruise € 699

Voorbeeld 8 daagse westelijk vanaf € 399

Voorbeeld 8 daagse oostelijk vanaf € 645

ZOEK ZELF ALVAST DE JUISTE CRUISE...

Selecter aan de linkerkant  zo veel mogelijk uw wensen in op basis van twee personen, schip, route, datum en prijs.Voor meer dan 2 personen of een vrienden clubje, families met kinderen en de juiste kinderkortingen gaan wij graag voor u bellen met de rederij. Voor de vliegtickets heben wij een eigen syteem met alle maatschappijen en prijzen.

Bij vertrek vanaf Rotterdam betalen wij het lang parkeren

 

De cruisehaven van Civitavecchia ligt in het westen van de stad. Vaak wordt dit de cruisehaven van Rome genoemd, maar het is echter nog ruim 70 kilometer naar deze prachtige historische stad. Maar niet getreurd. Er zijn tal van transportmogelijkheden naar Rome, Civitavecchia en omstreken voorhanden. En er zijn heel wat cruise excursies om uit te kiezen.

Aanmeerlocatie

Over het algemeen meren cruiseschepen aan bij de meest westelijk gelegen aanlegsteiger. Deze verlengde kade is rond de historische haven van Civitavecchia gebouwd. Er kunnen meerdere schepen tegelijkertijd aanmeren bij dok nr. 10, 11, 12, 12bis, 13 en 13bis of bij dok nr. 25, dat het dichtst bij het stadscentrum is gelegen.

Afhankelijk van waar je precies aanmeert is het nog zo'n 10 tot 15 minuten naar de uitgang van de haven. De havenautoriteiten voorzien een gratis shuttle service tussen de aanlegsteiger en het informatiecentrum Largo della Pace, ook wel Porta di Città genoemd. Ook op de terugweg, neem je hier de shuttle bus terug naar je cruiseschip.

MAAK ALVAST EEN WANDELING OVER DE NIEUWE STATENDAM IN 360 GRADEN

 

 

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij  de Cruise-specialisten van THE TRAVEL CLUB  van bureau Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam.

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club