Loading…
X

Het mogelijke uitzicht van uw balkonhut in 360 graden bij een van de vele terminals in Miami

COMBINEER EEN CRUISE VANUIT FLORIDA MET EEN PAAR DAGEN HOTEL VAKANTIE

Miami is een zeer populaire grote in- en ontschepingshaven voor vele rederijen die naar het Caribisch gebied varen. Er zijn veel cruiseterminals (A, B, C, D, E, F,  G, H en J) die allemaal op een schiereiland liggen.

Terminal A is van Royal Caribbean. Terminal B is geschikt voor kleine schepen. Terminal D en E zijn ingericht voor zeer grote passagiersaantallen. Terminal F is geschikt voor mega schepen zoals van MSC Cruises.

Terminal J is vrijwel alleen voor de rederijen Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Crystal Cruises en Azamara.

Norwegian Cruise Line krijgt in 2019 een eigen terminalgebouw.

De cruiseterminals zijn vrijwel uitsluitend per auto, taxi of bus te bereiken. Ook is er een Hop-On-Hop-Off bus die heen en weer pendelt naar de officiële opstapplek.

Afstanden

Het dichtstbijzijnde winkelgebied is Bayside Marketplace. De rest van de stad Miami ligt verder weg. Richting het oosten ligt het eiland met de stranden van Miami, Miami Beach. De afstand van Miami International Airport en de cruiseterminals is ongeveer 14 km (15 min), een ritprijs is $24. Rederijen bieden uiteraard ook transfers aan.  Alle cruiseterminals liggen op Dodge Island.

Miami als startpunt voor je cruise

Wanneer je vertrekt vanuit Miami voor je cruise, is het verstandig (zoniet noodzakelijk!) om een dag eerder aan te komen met je vlucht. Fijn om te wennen aan het weer en mocht je vlucht vertraging hebben, dan heb je wat speling in de tijd. Boek dus altijd een hotel erbij. Ontzettend leuk is om een hotel in het gebied bij het strand te hebben in Art Deco stijl.

Je kunt ook starten in Fort Lauderdale of Port Canaveral in Florida.

WIJ HELPEN U GRAAG BIJ HET SAMEN STELLEN VAN EEN CRUISE DOOR HET CARIBISCHE GEBIED

U kunt bij ons een cruise only reserveren met de laagste prijs garantie, wij regelen ook de transfers vanaf de luchthaven met de taxi,trein of bus en een eventuele overnachting in de vertrekhaven Of een paar extra nachten vakantie in het mooie  Florida Er vertrekken een aantal rederijen vanuit Florida die verschillende routes maken naar de oostelijke of westelijke kant, wij helpen u graag met de juiste keuze van de schepen de aanleghavens.

Gebruik de filters aan de linkerkant, er komt op dit moment een prijs uit voor twee personen en zonder de vlucht en transfer

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij  de Cruise-specialisten van THE TRAVEL CLUB  van bureau Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam.

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club
 
 
 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner