X

Kijk alvast even rond op onze 360graden foto

 IS CRUISEN GESCHIKT VOOR KINDEREN!

Ja! Kinderen vinden cruisen meestal geweldig. Er zijn rederijen die specifiek gericht zijn op kinderen. Ze spelen in op de verschillende wensen en behoeften van elke leeftijdsgroep. Voor elke leeftijdsgroep zijn er speciale activiteiten, kidsclubs, tienerclubs, disco’s en zwembaden. Rederijen spelen hier op in door familiehutten en speciale kinderprijzen aan te bieden. Passende vaargebieden voor families zijn de Middellandse Zee en het Caribische gebied. Deze gebieden bieden een perfecte afwisseling tussen, cultuur, natuur, shoppen en een strandbezoek. Daarnaast is het weer er ook vaak goed waardoor kinderen volop buiten kunnen zijn.

KIJK ALVAST VOOR DE PRIJSINDICATIE IN ONS CRUISE AANBOD

Het is helaas nog niet goed mogelijk om online de juiste prijs te zien omdat de rederijen verschillende spelregels hanteren bertreft de kinderkortingen. Geef u wensen door en wij gaan met de rederij bellen en zoeken het voor helemaal uit..U kunt links een selectie maken op schip, gebied, vertrek uit,  rederij of schip.

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Cruise Vertrekpunt

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer

 

           

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club