Loading…
X

RESERVEER NU VOOR 28 JUNI 2020 DE MUSICAL MET BEKENDE ARTIESTEN...NATUURLIJK BIJ DE CRUISESPECIALISTEN INGRID EN KEES

 Bent u een musicalliefhebber? Of u wilt graag een fjordencruise maken en uniek entertainment ervaren? Wegens het enorme succes van 2019, hebben wij ook in 2020, exclusief bij Zeetours én Cruise Vertrekpunt, een 8-daagse musical cruise met de Nieuw Statendam! Overdag bekijkt u indrukwekkend natuurschoon en bezoekt u typisch Noorse dorpen en steden.

‘s Avonds geniet u van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment. Grote namen uit de musicalwereld varen mee aan boord, wie dit zijn wordt de komende tijd bekend gemaakt en samen met een getalenteerd ensemble zullen de musicalsterren diverse optredens verzorgen.

De unieke optredens zijn alleen toegankelijk voor gasten van Zeetours en Cruise Vertrekpunt*. Dit wordt dé cruise van het jaar voor musical- en cruiseliefhebbers dus zorg dat u deze cruise niet mist! Reserveer uw cruise daarom nú! BENT U ER OOK BIJ? *Enkele activiteiten zijn in ruimtes die niet afgesloten zijn, maar hierbij hebben Zeetours en Cruise Vertrekpunt gasten altijd toegang en voorrang.

 


 

VANUIT AMSTERDAM MET DE NIEUW STATENDAM

De Nieuw Statendam is een modern schip van Holland America Line en de tweede uit de Pinnacle-klasse. Ook hier zal – net zoals de Koningsdam – de elegante, met licht gevulde inrichting en de vloeiende lijnen van muziekinstrumenten terug te vinden zijn. In het atrium is het plafond met subtiel veranderende HD-projecties te bewonderen, met lichttinten of de sterrenhemel. De moderne elementen zijn voor passagiers terug te vinden op het schip, door middel van USB-stations aan de rand van het bed en op maat gemaakte houten kastjes. Net zoals de Koningsdam biedt de Nieuw Statendam exclusieve buitenhutten voor gezinnen voor maximaal vijf personen en hutten voor alleenreizende

Kijk voor meer info

AAN DE NIEUWE VIDEO VOOR 2020 WORDT GEWERKT