Loading…
X

RESERVEER TUI MEIN SCHIFF 5 BIJ DE CRUISE SPECIALISTEN VAN CRUISEVERTREKPUNT

MEIN SCHIFF 5

Mein Schiff 5 is de nieuwste aanvulling op de vloot van TUI Cruises. Met een lengte van 295 meter en 15 dekken is er plek voor 2534 passagiers. Aan boord vind je specialiteitenrestaurants, ontspanningsruimtes en sportactiviteiten voor jong en oud. Op het Mein Schiff 5 staat comfort en gezelligheid voorop. Er kan worden gedineerd in veelzijdige restaurants en bistro's zoals bijvoorbeeld in het Surf & Turf Steakhouse of Japans restaurant Hanami. In het grote spa-, zwem- en sportgedeelte kunt u zich inspannen en ontspannen. Aan boord van het Mein Schiff 5 is er een speciaal kindergedeelte "het eiland van de zeerover" en zijn er speciale babykamers. De kajuiten op het Mein Schiff 5 zijn modern en comfortabel ingericht en zijn grotendeels zeezicht- of balkonkajuiten. Mein Schiff 5 beschikt ook over familiekajuiten en luxe suites. Kom aan boord van het Mein Schiff 5 en ervaar cruisen met klasse!Kijk voor meer video's op ons You Tube kanaal.

Kijk hier

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij  de Cruise-specialisten van THE TRAVEL CLUB  van bureau Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam.

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club