X

Bekijk hier eerst onze 360 graden presentatie en wandel dan over het schip

WAAROM NIET NU...

Wij hebben op 1 juli een scheepsbezoek gemaakt op de MS Rotterdam en hier een lange video van gemaakt .Kom deze bij ons op het reisbureau bekijken door de Oculus Go bril.Wij hebben voor u ook de digitale brochure die u hier kan bekijken

Bekijk hier

EEN HOLLAND AMERICA LINE CRUISE BEGINT BIJ CRUISE VERTREKPUNT

 

 

 

Kunt u ook niet wachten de luxe cruise-wereld van Holland America Line te ontdekken? De HAL geeft u het stijlvolle en traditionele gevoel van cruisen mee. Het is een rederij van naam en faam, die jaarlijks meer dan 800.000 zeer tevreden cruisepassagiers vervoert!

Nederlandser cruisen dan met Holland America Line kan bijna niet. De van oorsprong Nederlandse rederij doet z’n afkomst nog altijd eer aan. De schepen, een aantal vernoemd naar een plaats in Nederland, varen onder de Nederlandse vlag. De statige inrichting verwijst naar ons roemrijke VOC-verleden. Veel officieren zijn van Nederlandse afkomst. Menukaarten en dagprogramma’s zijn in het Nederlands en er zijn veel afvaarten uit Nederland.

De Holland America Line vloot

De middelgrote cruiseschepen van Holland America Line zijn duidelijk herkenbaar aan de donkerblauwe romp en de schoorsteen met het logo van de HAL. De luxe schepen varen op alle zeven continenten, van het hoge Noorden tot Antarctica en van Alaska tot Half Moon Cay, het privé-eiland op de Bahama’s. Holland America Line heeft tevens Grand World Voyages én een uitgebreid vaarprogramma vanuit Rotterdam, Amsterdam en IJmuiden. En wat is nu comfortabeler dan dicht bij huis inschepen?

Kijk ook even op de speciale pagina van de ms Nieuw Statendam, dit cruiseschip vertrekt in 2019 regelmatig uit Nederland lees hier

Hoe ziet uw ideale cruise eruit ? Met onze uitgebreide kennis en persoonlijke service verzorgen wij graag de cruise die bij u past! Bel 0102450955 en maak even een afspraak. 

Uniek in Rotterdam is onze huis / cruise-terminal / huistransfer voor maar '1 EURO' (lees meer).

Extra voordeel als u vanaf Rotterdam The Hague Airport vertrekt
Bij uw boeking ontvangt u een uniek paspoort met voordelen op onze luchthaven.
Geen kosten voor het wisselen bij het GWK kantoor, 10% korting op uw tijdschriften bij de AKO-shop,
10% korting bij Grand Café De Horizon, 10% korting op de parfumerie bij de Duty Free Shop en het vrij parkeren
 

 

ONS SCHEEPSBEZOEK AAN DE MS ROTTERDAM

De ms Rotterdam heeft een elegante uitstraling door het rijkelijk gebruik van teakhout, koperbeslag en klassieke kleuren. Dit schept een gevoel van warmte aan boord zodat u zich meteen op uw gemak voelt. Bij Holland America Line gaat cruisen en cultuur hand in hand. Vandaar dat er een uitgebreide en diverse kunstgalerie aan boord is die u tijdens uw cruise de nodige cultuur biedt.

Wanneer u eventjes genoeg hebt van alle cultuur kunt u heerlijk aan het zwembad of in de jacuzzi ontspannen. Dit kan overigens ook uitstekend in “The Greenhouse Spa & Salon”, waar u zich volledig in de watten kunt laten leggen. Er is tevens een fitnesscentrum aan boord, waar u lekker kunt sporten en gebruik kunt maken van alle denkbare apparatuur. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. De kleintjes kunnen zich prima vermaken in de kinderclub en voor de tieners is er “The Loft” en “The Oasis”, waar zij kunnen chillen en omgaan met leeftijdsgenoten.

lees meer

DE CRUISE VAKANTIE VAN KEES NAAR...

Toen wij uit Rotterdam vertrokken...voor een 8 daagse cruise met de ms Rotterdam. Dit was een geweldige belevenis..wat is er nog mooier om heen en terug een cruise te maken van uit je eigen Rotterdam! Bekijk zijn video...Voor meer video's kunt u kijken op ons eigen YOU TUBE kanaal. Reserveer uw cruisevakantie bij ons en wij maken gratis voor u de eiegen vakantie video, informeer het bij het reserveren.

Kijk hier

Kom naar onze 360 graden presentatie en neem plaats in onze speciale VR stoeltjes en bekijk de ms Rotterdam door een Oculus Go bril dit zal u niet snel vergeten, maak een afspraak en bel 010 2450955.

ONS SCHEEPSBEZOEK AAN DE MS KONINGSDAM

In 2016 werd de vloot van Holland America Line uitgebreid met de ms Koningsdam, het eerste schip uit de nieuwe Pinnacle klasse. Deze nieuwste aanwinst heeft de vertrouwde stijlvolle inrichting die u gewend bent van Holland America Line maar straalt daarnaast moderne elegantie uit.

De ms Koningsdam (vernoemd naar koning Willem Alexander als eerbetoon) is gedoopt en in vaart genomen in 2016 . Dit schip is de eerste in de nieuwe 'Pinnacle' klasse, wat 'hoogtepunt' betekent. Aan boord van de ms Koningsdam worden oude maritieme stijlen en tradities moeiteloos gecombineerd met moderne elegantie, wat u terugziet in de sfeervolle inrichting en uitgebreide faciliteiten.

Het grootste restaurant aan boord van de ms Koningsdam beslaat twee verdiepingen en biedt u een schitterend uitzicht op zee. Het lichte en ruim opgezette interieur is slechts een voorbode van de heerlijke maaltijden die hier worden geserveerd, een culinaire standaard die u aan boord van Holland America Line mag verwachten. Daarnaast is ook de 'Canaletto' voor Italiaanse specialiteiten, de 'Tamarind' voor het beste uit de Aziatische keuken en de intieme 'Pinnacle Grill' op dit schip aanwezig.

In de Queen’s lounge, opgezet als elegant theater, geniet u ’s avonds van wervelende live muziek. Liefhebbers kunnen meteen een dansje wagen op de grootste dansvloer van het schip!

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer

 

           

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club