Loading…
X

Maak eerste een wandeling in 360 graden  over de Queen Elizabeth  klik op de foto's die gemaakt zijn door de Cruisespecialisten

BEKIJK DE DIGITALE BROCHURE

BEKIJK HIER

DE CUNARD CRUISE BEGINT IN DE HAVEN VAN ROTTERDAM

 

 

Geen andere rederij biedt de klassieke ‘oceanliner’ ervaring, zoals Cunard dat doet. Vaar op ontspannen wijze mee op de Cunard schepen, die eeuwenoude tradities oproepen in typische Britse stijl en elegantie.

Cunard vloot

Cunard is opgericht in 1840 en heeft vandaag de dag een jonge vloot met drie schitterende Cunard Queens; de Queen Mary 2, de Queen Victoria en de Queen Elizabeth. De schepen bieden een perfecte mix van tijdloze elegantie en hedendaagse gratie. De klassieke Engelse uitstraling vindt u o.a. terug in een klassieke High Tea op zee en een Engelse Pub aan boord. De schepen zijn stijlvol ingericht met marmer en hout en stralen een absolute Britse sfeer en elegantie uit.

Cunard ervaring

Reizen met Cunard is legendarisch, elegant en memorabel. Wanneer u aan boord stapt zult u een onvergetelijke cruise ervaren, genieten van de typische Britse stijl, perfecte service en een ruime keuze aan faciliteiten en activiteiten. De sfeer aan boord is overdag casual en ’s avonds variërend van elegant casual tot formeel, waarbij een smoking of avondjurk zeker niet ongebruikelijk is. Eén van de meest bijzondere ervaringen is een transatlantische oversteek met Cunard, bijvoorbeeld van Southampton naar New York.

Culinair

Cunard staat garant voor hoogstaande culinaire genoegens. Afhankelijk van de gekozen hutaccommodatie vindt het diner plaats in één van de toegewezen hoofdrestaurants. Daarnaast kunt u kiezen uit één van de specialiteitenrestaurants (tegen betaling), zoals een Aziatisch of Italiaans restaurant. De menu’s zijn uitgebreid en de maaltijden worden op perfecte wijze aan u gepresenteerd.





 

 

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Cruise Vertrekpunt

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club