X

TEL. +31(0)10-2450955 | +32(0)3-2255144

Kom eerst langs in onze VR-room voordat u reserveert lees meer

DE CUNARD CRUISE BEGINT IN DE HAVEN VAN ROTTERDAM

 

 

Geen andere rederij biedt de klassieke ‘oceanliner’ ervaring, zoals Cunard dat doet. Vaar op ontspannen wijze mee op de Cunard schepen, die eeuwenoude tradities oproepen in typische Britse stijl en elegantie.

Cunard vloot

Cunard is opgericht in 1840 en heeft vandaag de dag een jonge vloot met drie schitterende Cunard Queens; de Queen Mary 2, de Queen Victoria en de Queen Elizabeth. De schepen bieden een perfecte mix van tijdloze elegantie en hedendaagse gratie. De klassieke Engelse uitstraling vindt u o.a. terug in een klassieke High Tea op zee en een Engelse Pub aan boord. De schepen zijn stijlvol ingericht met marmer en hout en stralen een absolute Britse sfeer en elegantie uit.

Cunard ervaring

Reizen met Cunard is legendarisch, elegant en memorabel. Wanneer u aan boord stapt zult u een onvergetelijke cruise ervaren, genieten van de typische Britse stijl, perfecte service en een ruime keuze aan faciliteiten en activiteiten. De sfeer aan boord is overdag casual en ’s avonds variërend van elegant casual tot formeel, waarbij een smoking of avondjurk zeker niet ongebruikelijk is. Eén van de meest bijzondere ervaringen is een transatlantische oversteek met Cunard, bijvoorbeeld van Southampton naar New York.

Culinair

Cunard staat garant voor hoogstaande culinaire genoegens. Afhankelijk van de gekozen hutaccommodatie vindt het diner plaats in één van de toegewezen hoofdrestaurants. Daarnaast kunt u kiezen uit één van de specialiteitenrestaurants (tegen betaling), zoals een Aziatisch of Italiaans restaurant. De menu’s zijn uitgebreid en de maaltijden worden op perfecte wijze aan u gepresenteerd.

 

 

SCHEEPSBEZOEK AAN DE QUEEN ELIZABETH

Op 26 augustus 2018 zijn Kees en Ingrid aan boord geweest van de prachtige #QueenElizabeth van de Britse rederij #CunardLine! Zij waren onder de indruk van de sfeer, kwaliteit en service aan boord! Een schitterend middelgroot klassiek schip, met veel ruimte en stijlvol ingericht, uit 2010 en het jongste schip uit de vloot. #CunardLine legt nog steeds de historische route Southampton naar New York af, dezelfde route die de Titanic ooit had moeten voltooien. Het schip doet hen denken aan die stijl! Hoewel de Britse achtergrond terugkomt in de inrichting en sfeer aan boord, zijn de gasten vaak internationaal. Het schip maakte afgelopen weekend een 5-daagse eventcruise, #BigBandBall vanuit Southampton met een overnachting in Rotterdam, Vervolgens is het schip vertrokken voor een 20-daagse reis naar het Middellandse Zeegebied.

lees meer

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Cruise Vertrekpunt

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Contact Info

U kunt ons op verschillende manieren contacten, via de telefoon, mail, watsapp, via de website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide  010 2450955

Cruise Vertrekpunt          0108209845

Whatsapp                          06 40541778
Ons noodnummer           06 81090635

Email adres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl
 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

Digitaal:#eindjevliegen, Eindhoven Airport reisbureau

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                10.00 tot 16.00 uur

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer

 

           

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club