Loading…
X

Bekijk hier onze 360 graden presentatie van de Koningsdam gemaakt door de Cruisespecialisten Ingrid en Kees

TOEN WIJ UIT ROTTERDAM VERTROKKEN…

Ingrid van den Heuvel en Kees Kooijmans de Cruise-specialisten van Cruise Vertrekpunt zijn gevestigd op de luchthaven van Rotterdam The Hague  Airport, wij helpen u graag met de keuze van het juiste cruiseschip en de bestemming.

Wij vinden het fantastisch om klanten die nog nooit een cruise hebben gemaakt te helpen met de juiste keuze van het schip. Deze zal heel anders zijn voor een familie, een groep van meer dan tien of de klant de graag een schip wil reserveren waar juist geen kinderen op meevaren.

KIJK OP ONZE NIEUWE WEBSITE INGRID EN KEES DE CRUISESPECIALISTEN HIER

Wij zijn het enigste bureau in Nederland wat het verschil van de cruiseschepen kan laten zien. Regelmatig organiseren wij presentaties in onze presentatieruimte waar  speciale VR kuipstoeltjes voor u klaar staan en wij u graag een wandeling over verschillende cruiseschepen laten maken.

 

Wij laten u in 360 graden de verschillende hutten, restaurants en zwembaden zien Wij zijn het vorig jaar  op 24 verschillende schepen geweest en hebben daar zelf de 360 graden opnames gemaakt. Ook dit jaar zullen wij weer een aantal cruiseschepen gaan  bezoeken.

Voor zomer 2020 hebben wij vanuit de haven van Rotterdam een aanbod van ruim honderd afvaarten en wij hebben ook al mogelijkheden voor de zomer 2021, van zes verschillende rederijen o.a.  de Holland America Line, AIDA, MSC, Cruise Maritime Voyages .

 

 

 Als extra service bieden wij onze klanten  een  incheck service in de terminal aan en een taxi service van huis naar de terminal en naar huis voor maar ene euro, vraag even naar de voorwaarden.

Vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn er diverse mogelijkheden vanaf Barcelona, Palma de Mallorca , Rome, Tenerife en Las Palmas o.a. met TUI Cruises met Mein Schiff, Costa en Carnival. Vertrekt u vanaf Rotterdam The Hague  dan heeft u vrij parkeren op onze parkeerplaats op Rotterdam The Hague Airport.

Voor de meer ervaren cruisereiziger  hebben wij mogelijkheden naar het Verre Oosten, Caribische gebied en Antartica, o.a met de Azamara, Royal Caribbean, Celebrity en als topper Hapag LLoyd. Wij hebben een keuze uit 23 verschillende rederijen.

Wij ontzorgen u graag en reserveren de extra’s  zoals transfers, hotelovernachtingen, excursies, autohuur, vluchten en houden rekening met uw speciale wensen.

      

 Bezoek onze Facebook pagina   en ga naar ons eigen   

  Weet u het al of bent u opzoek naar de prijs, wilt u online reserveren dat kan op onze website  kijk hier onder aan https://www.travelslide.nl/cruises/welkom-bij-cruisevertrekpunt

Cruisen waarom niet nu!

Maak nu een afspraak met ons en bel 010 2450955 de koffie of een wijntje staan altijd klaar

Ingrid en Kees

 

There is no source for this IFrame selected. Please choose "Edit Options" from the module's action menu and enter a source.

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

There is no source for this IFrame selected. Please choose "Edit Options" from the module's action menu and enter a source.