X

GEZELLIG CRUISE EVENT IN DEN HAAG IN DE FOKKER TERMINAL

Op 19 en 20 oktober vindt het Cruise Event plaats in de de Fokker Terminal in Den Haag. Het Cruise Event vertegenwoordigt 55 cruise rederijen, elk met hun eigen identiteit. Zo verschillen zij in capaciteit, aantal sterren en faciliteiten aan boord. De ene rederij biedt een formele ambiance, terwijl anderen juist toegespitst zijn op avontuur en cultuur. Dit is onder andere herkenbaar in het aanbod van de bestemmingen en excursies. Net als de talrijke verschillende hotels en resorts, onderscheiden cruiseschepen zich ook van elkaar en spreken zij ieder een eigen doelgroep aan. Welke bij u past ontdekt u tijdens deze beurs!

HEEFT U OOK ZIN OM TE KOMEN, U BENT VAN HARTE WELKOM, DE ENTREEKOSTEN ZIJN € 10 MAAR U KUNT VIA ONS DEZE GRATIS RESERVEREN.STUUR EEN MAIL ALS WIJ VOOR U EEN KUIPSTOELTJE MOETEN RESERVEREN. 
RESERVEER HIER EN GEBRUIK DEZE CODE:  CV 19 

ER ZIJN DE HELE DAG PRESENTATIES KIJK HIER 

HET CRUISE EVENT 2019 HEEFT IN DEN HAAG DE PRIMEUR!

Reisbureau Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam komt dan met de eerste Cruise 360 graden Virtuel Reality presentatie in Nederland. Zij hebben voor u een selectie gemaakt uit 100 afvaarten vanuit de Rotterdamse haven en twee rederijen geselecteerd met mooie schepen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport. Deze schepen hebben zij zelf bezocht en daar 360 graden foto’s van gemaakt en hiervan een mooie videoclip samengesteld. Die u in speciale kuipstoeltjes op deze beurs met de Oculus Go bril kan bekijken.

Hoe groot is het zwembad?
Hoe ruim is de suite?
Zij kunnen het u allemaal in 360 graden laten zien, terwijl u rustig in uw kuipstoeltje kan blijven rondkijken.

Wij laten tijdens de presentatie een korte impressie zien van de ms Rotterdam en de ms Nieuwe Statendam; dé klassieke cruiseschepen. De kindvriendelijke rederijen komen met de MSC en AIDA ook aanbod. Daarnaast de prettige geprijsde ms Columbus, met uiteraard ook de beste prijs/kwaliteit rederij Mein Schiff en natuurlijk dé topper onder de cruiseschepen: de ms Europa 2.
Op ons reisbureau zijn ook de langere versies hiervan te bekijken;
bel daarvoor: T 010 24 50 955 en maak alvast een afspraak.

In 2020 staan vanuit de Rotterdamse haven de volgende cruises op stapel: de Baltische Staten, Kanaaleilanden, IJsland, rondje Groot-Brittannië, diverse Stedencruises, waaronder: Dublin en Belfast, de Canarische Eilanden en de bekende fjorden in Noorwegen.
TIP: als persoonlijke service hebben wij voor een aantrekkelijk prijs van enen euro: een huis-terminal-huis service!

Vanaf de Rotterdamse luchthaven vliegt u naar Lissabon voor de ms Europa en naar Mallorca of Las Palmas voor de afvaarten van Mein Schiff. Bij boeking van deze cruises is het ook mogelijk om gratis op de luchthaven te parkeren!

Wij kunnen u 24 rederijen aanbieden met de laagste prijsgarantie en met een hoge persoonlijke service. Kijk alvast op hun website www.cruisevertrek.nl voor een mooie impressie van de 360 graden foto’s.

Reserveer bij aankomst op het Cruise Event in Den Haag snel een kuipstoeltje en laat u zich verrassen in de virtuele werkelijkheid! Stuur een mail naar info2cruisevertrek.nl 

 

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Cruise Vertrekpunt

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                10.00 tot 16.00 uur

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer