Loading…
X

Wij zijn op de Celebitry Edge geweest en waren heel blij met de kwaliteit, hebben daar 360 opnamen gemaakt kom deze bekijken door de VR bril bij ons en reserveer bij de Cruisespecialiteiten van Cruise Vertrekpunt Rotterdam

CELEBRITY EDGE

De Celebrity Edge is het nieuwste schip van Celebrity Cruises en is het eerste schip in de Edge klasse. De Celebrity Edge heeft zijn naam te danken aan het feit dat alle design keuzes op het randje van de mogelijkheden zijn gemaakt.

 

Bekijk hier de digitale brochure en onze eigen 360 graden video.Wij hebben ook een lange versie kom deze bekijken op ons reisbureau door een Oculus Go bril.

lees meer

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij  de Cruise-specialisten van THE TRAVEL CLUB  van bureau Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam.

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

DE CELEBRITY CRUISE BEGINT OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

 

Celebrity Cruises is een premium maatschappij. Een Amerikaanse rederij met elegante en exclusieve schepen, met veel moderne kunst en een prettige sfeer. Celebrity staat bekend om haar excellente service en maaltijden van hoog culinair niveau. Er heerst een Europese uitstraling aan boord, wellicht door de Griekse oorsprong van de rederij. Het icoon, de grote X op de schouw van alle schepen, verwijst naar de familienaam Chandris. De ‘X’ is het symbool voor de Griekse letter ‘chi’. In 1997 fuseerde het goedlopende bedrijf met Royal Caribbean International en is nu in Amerikaanse handen. Vandaag de dag markeert de X ‘Modern LuXury’: schepen met hippe en stijlvolle designs.

Hoe ziet uw ideale cruise eruit ? Met onze uitgebreide kennis en persoonlijke service verzorgen wij graag de cruise die bij u past!

Bel even voor een afspraak...010 2450955

 


 

 

Bekijk eerst onze 360 graden presentatie klik op de buttons en bekijk de video en wandel even over het schip

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club