Loading…
X

 

 

VOLGENS DE CRUISESE SPECIALISTEN ZIJN DIT DE BESTE REISTIJDEN VOOR UW DROOMBESTEMMING IN 2020 EN WAT ZIJN DE CRUISE MOGELIJKHEDEN

Weet u nog niet in welke maand u wilt cruisen en welke bestemming u wilt aandoen? Hieronder leest u per vertrekmaand welke bestemmingen u het best kunt bezoeken.

Cruise januari dit zijn de mogelijkheden hier
De Caribbean is een mooie bestemmen om te bezoeken in januari wanneer u houdt van zon, zee en strand. De tempratuur is vrij constant en warm omdat het dicht bij de evenaar ligt. Ook kunt u prima terecht in Zuid- en Midden Amerika. Daarnaast zijn Costa Rica, Mexico, Argentinië en Chili echte aanraders! In Nieuw-Zeeland en Australië kunt u in deze tijd van het jaar genieten van de zomer. Liever cruisen binnen Europa? Dan behoort een cruise naar Turkije of Griekenland tot de mogelijkheden.

Cruise februari bekijk hier de mogelijkheden
Genieten van de zon kan in februari het best in de Caribbean. Vooral de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico en Jamaica zijn heerlijke bestemmingen in deze periode van het jaar. Ook in Dubai en het Midden-Oosten schijnt de zon volop met een nog aangename tempratuur. Wilt u liever niet te ver vliegen maar toch genieten van het iets warmere weer, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een cruise naar de Canarische Eilanden met vertrek vanuit Barcelona.

Cruise maart bekijk hier de mogelijkheden
In maart kunt u al van het eerste voorjaarszonnetje genieten indien u kiest voor een cruise over de Middellandse Zee. Hoe zuidelijker, hoe meer kans op een zonnige cruisevakantie. In de Caribbean zijn vooral Aruba, Bonaire en Curaçao de ideale bestemmingen. In maart zijn cruises naar Dubai en de rest van het Midden-Oosten erg populair, diverse cruiseschepen doen in deze tijd van het jaar dan ook deze bestemmingen aan. Ook Afrika is een vaargebied waar u in deze maand van lekker weer kunt genieten. 
Maart en april zijn tevens de maanden dat de cruiseschepen een Trans-Atlantische oversteek maken. Ze varen dan o.a. vanuit de Caribbean weer terug naar Europa.

Cruise april zie de mogelijkheden hier
In Europa kunt u met diverse rederijen routes over zowel de Oostelijke Middellandse Zee als de Westelijke Middellandse Zee maken. 
In Noord-Amerika kunt u vanuit Miami en New York prachtige cruises maken naar o.a. de Caribbean. Hier is het volop mooi weer. De Antillen maar ook de Dominicaanse Republiek en Jamaica geven u de garantie voor een zonnige cruisevakantie in april. 
Maart en april zijn tevens de maanden dat de cruiseschepen een Trans-Atlantische oversteek maken. Ze varen dan o.a. vanuit de Caribbean weer terug naar Europa.

Cruise mei kijk hier
De tempraturen rondom de Oostelijke Middellandse Zee zijn in mei al erg aangenaam. Ook de rest van de Middellandse Zee is ideaal voor een cruise in deze tijd van het jaar. Ook het Noorden van Europa is in mei erg populair, de Fjordencruises starten dan vanuit o.a. Rotterdam en Amsterdam. Met een Fjordencruise bezoekt u onder andere Bergen, Oslo of het Geirangerfjord.

Cruise juni begin hier
Een cruisevakantie naar de Noordkaap, een stedencruise West-Europa of de Middellandse Zee zijn de aanraders in deze tijd van het jaar. Ook een cruise over de Oostzee met als top bestemming St. Petersburg hoort hierbij. Wilt u liever buiten Europa cruisen? Vanaf mei en juni is het ook mogelijk om prachtige cruises te maken voor de kust van Alaska en Canada.

Cruise juli kijk hier
Aangezien het in de maand juli hoogseizoen is op de Middellandse Zee, heeft u de keuze uit diverse soorten cruises. Of u nu een cruise wilt maken waarbij u zowel de Westelijke als de Oostelijke Middellandse Zee aandoet of een korte cruise wilt maken met alleen Griekenland en Kroatië, alles is mogelijk! Ook in juli zijn de Fjorden en de Noordkaap nog populair, diverse rederijen maken vanuit Amsterdam, IJmuiden of Rotterdam cruises naar dit gebied.

Cruise augustus kijk hier voor de mogelijkheden
De Middellandse Zee is ook in augustus nog erg populair. De Westelijke Middellandse Zee staat bekend om haar stedencruises met hoogtepunten als Barcelona, Rome en Nice. Ook Noord-Europa wordt in augustus aangedaan door diverse rederijen met steden als Oslo en Kopenhagen. De tempratuur is deze periode dan ook erg aangenaam. 
In augustus maken tevens de eerste schepen weer een Trans-Atlantische oversteek vanuit Europa naar de Caribbean voor het winterseizoen.

Cruise september kijk hier
De Oostelijke Middellandse Zee is in september nog erg zonzeker. In Turkije en Griekenland worden nog dezelfde tempraturen gehaald als in de zomer. De tempratuur in de steden rondom de Westelijke Middellandse Zee worden iets later zodat de ergste warmte uit de steden verdwenen is en u kunt genieten van iets aangenamere tempraturen wanneer u de steden bezoekt. 
Ook is september een goede maand om een cruise te maken door het Panamakanaal en langs onder andere de Westkust van Noord-Amerika en Mexico.

Cruise oktober kijk hier
In deze periode van het jaar zijn er in de Caribbean niet veel cruises door het orkaanseizoen. De meeste schepen varen enkel nog in de Zuidelijke Caribbean. Ook voor de kust van Canada en New England kunt u in oktober prachtige cruises maken of geniet van de Indian Summer in september en oktober in Noord-Amerika. Ook de Trans-Atlantische cruises starten weer volop in deze periode van het jaar. 
In Europa kunt u in oktober nog prima terecht voor uw cruisevakantie. De meeste schepen varen richting de Canarische Eilanden maar ook Griekenland is nog steeds populair.

Cruise november 2020 daar is nog niet alles van bekend kijk hier
November is een goede maand om mooie Trans-Atlantische cruises te maken van Europa naar Noord-Amerika of de Caribbean. Een oversteek kan al in 14 dagen gemaakt worden, waarbij u ook nog eens voldoende bestemmingen aan doet zoals de Canarische Eilanden en de Madeira. Vaak eindigt u dan in Miami. Brazilië als eindbestemming is ook een aanrader.

Cruise december daar is nog niet alles van bekend kijk hier
Tijdens de kerstdagen en oud & nieuw is er ruim aanbod van zonnige cruisevakanties in zowel de Westelijke als de Oostelijke Caribbean. Daarnaast varen verschillende schepen in deze periode in het Midden Oosten, rondom Oman, Dubai en de overige Emiraten. Blijft u liever in Europa met de feestdagen? Ook op de Middellandse Zee en bij de Canarische Eilanden varen diverse schepen

RESERVEER HIER UW CRUISE MET DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club