Loading…
X

DE AIDA CRUISE VAKANTIE BEGINT BIJ DE CRUISESPECIALISTEN VAN CRUISE VERTREKPUNT

 

Het Duitse AIDA doet veel dingen net even anders. AIDA Cruises geeft een nieuwe dimensie aan het cruisen. Aan boord heerst een informele sfeer en de rederij biedt veel sportmogelijkheden, zowel op het schip als aan wal. Sportief en ongedwongen, zo kunt u de rederij AIDA Cruises het best omschrijven. De voertaal is Duits. Cruisen met AIDA is geschikt voor een breed publiek en zeker ook voor families. De hutten zijn zowel qua comfort als qua prijs aantrekkelijk.

 ER ZIJN EEN AANTAL AFVAARTEN VAN UIT ROTTERDAM


Maak een wandeling over uw favorieteschip in 360 graden AIDAnova met 5000 passagiers, kijk hier, AIDAaura, kijk hier,AIDAperla, kijk hier, AIDAmar, kijk hier,AIDAblu, AIDAstella, kijk hier, AIDAsol, kijk hier, AIDAluna, kijk hier, AIDAcara, kijk hier, AIDAvita, kijk hier, AIDAdiva, kijk hieren de AIDAbella kijk hier

 
 

RESERVEER DE CRUISEVAKANTIE ONLINE BIJ DE CRUISESPECIALISTEN VAN CRUISE VERTREKPUNT

Wij hebben een selectie gemaakt die u zelf links kan aanpassen dit betreft, hoeveel dagen, welk schip, vaarroute en met hoeveel personen. Een stapje verder ziet u de beschikbaarheid van de hutten en een uitgebreide beschrijving. Wenst u meer dan een hut te reserveren of komt u er niet uit met de gratis kinderen of de extra kortingen, bel ons op 010 2450955 of wij helpen u met de chat rechts onderin.

 Of zoek niet verder wij  helpen u graag persoonlijk.Het is goed om te weten dat wij een laagste prijs garantie hebben* en graag voor u een passende offerte maken.

U VINDT HIER ONDER ALLE AFVAARTEN VAN ALLE REDERIJEN VANAF ROTTERDAM IN 2020

Tekst toevoegen ...

FLEXIBILITEIT

  •  Gewenste cabine vrij te kiezen
  • Alle cabinecategorieën kunnen worden geboekt
  • Vroeg boeken van de reis met afspraakbeveiliging
  • Type bewoning van de cabine vrij te kiezen (bijv. Babybedje, indien beschikbaar)
  • Gratis omboeken mogelijk (eenmalig en zonder aanspraak: reisdatum en / of schip en hut en / of vertrekluchthaven)
  • Vroegboeking van excursies en spabehandelingen, evenals tafelreserveringen voor restaurantbezoeken
  • Optie boeking (3 dagen)
  • Lagere annuleringskosten dan andere tarieven
  • Opname op de wachtlijst wanneer de gewenste reisdatum al is geboekt

ONS SCHEEPSBEZOEK AAN DE AIDA BELLA

 Ontdek het nu zelf, want alle schepen van AIDA cruises zijn compleet uitgerust om het u naar de zin te maken. De AIDAbella is een comfortabel schip, dat in 2008 voor het eerst in de vaart is genomen. Opvallend is de bijzondere entree, waar u zich zelf in een gezellig Noord-Europees stadje zult wanen.

Ontdek de uitgebreide spa in Afrikaanse sferen, waar u kunt genieten van sauna´s, stoomcabines en diverse behandelingen. Na al deze ontspanning kut u diverse sportactiviteiten uitproberen, waaronder golf in de golfsimulator, biljart, volleybal of squash. Op het schip zult u tevens drie buitenzwembaden aantreffen.

Kinderen hoeven zich aan boord absoluut niet te vervelen. Er worden vanuit de kinderclub allerlei activiteiten voor ze georganiseerd, zoals gezamenlijk eten en voor de oudere kinderen zelfs speciale kinderexcursies. Afhankelijk van de leeftijd worden de kinderen in diverse categorieen ingedeeld.

Ook op culinair gebied zijn er diverse mogelijkheden, zo zijn er maar liefst drie buffetrestaurants, met een ruime keus aan diverse heerlijke gerechten en de beroemde Vinothek, waar je kennis maakt met de lekkerste wijnen. Wanneer u bediend wilt worden, kun je gaan eten in het Rossini restaurant, het overheerlijke Buffalo Steakhouse of de exotische Sushi Bar (allen tegen betaling).

Sluit de dag af in het Theatrium, verdeeld over drie verdiepingen in het midden van het schip, waar u elke avond kunt genieten van diverse originele shows. Natuurlijk is de AIDA Bar met haar live muziek of een spelletje blackjack in het casino ook absoluut de moeite waard.

Lees meer

INGRID IS MET HAAR FAMILIE EEN WEEKJE OP DE AIDA-PERLA MEE GEWEEST

Onze fantastische vakantie begon relaxed vanaf Rotterdam The Hague Airport, ideaal zonder lange wachttijden. In de haven van Palma de Mallorca zijn we aan boord gegaan van de AIDAperla. Het voelde als thuiskomen! De inrichting en de restaurant concepten kenden wij al van eerdere reizen met AIDA, maar door de grootte van het schip en het vaargebied in de Middellandse Zee biedt de AIDAperla toch een heel andere beleving dan op de kleinere AIDAstella in het Midden-Oosten. In één week hebben we Ajaccio op Corsica gezien, vanuit Livorno, Pisa en Florence, vanuit Civitavecchia, Rome en tenslotte nog Barcelona, met natuurlijk een bezoek aan CampNou. De bemanning is zeer gastvrij, u voelt zich écht welkom, niets is te veel. Zeker voor gezinnen met kinderen kan ik dit schip van harte aanbevelen, de informele ontspannen sfeer spreekt ook mijn gezin aan! Alles is tot in de puntjes verzorgd!

‘Einmal AIDA, immer AIDA!’ Auf AIDAsehen!

AIDA CRUISES IN 360 GRADEN VIDEO'S

Cruise Vertrekpunt is een echte specialist en wij maken zelf 360 graden foto's of zoeken voor u de 360 video's.Bekijk hier de afspeellijst van 10 video's van de AIDAnova. Deze zijn het mooiste als u deze op ons reisbureau bekijkt door een Oculus Go bril. Bel 010 2450955 voor een afspraak of kijk ook op ons eigen You Tube kanaal voor nog meer video's.

kijk hier

ONS SCHEEPSBEZOEK AAN DE AIDA PERLA

Collega's Shannon en Annemiek hebben 13 april 2018 de AIDAperla bezocht...

De AIDAperla behoort tot de nieuwste generatie schepen in de vloot van AIDA Cruises en is het zusterschip van de AIDAprima. Naast de interessante routes van/naar Palma de Mallorca en Barcelona wordt er aan boord rekening gehouden met de individuele behoeftes van jongeren, families en ouderen. Het uitgebreide programma aan boord biedt een breed scala aan faciliteiten en entertainment.

Gevarieerd aanbod aan boord
Een hoogtepunt van de voorzieningen aan boord is de Beachclub, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van beachparty's bij zonsondergang. De club heeft een speciale filter die UV-licht doorlaat en voor de perfecte zomertint zorgt. Verder heeft de AIDAperla een groot activiteitendek met een minigolfbaan, klimwand, waterglijbaan en bandenrivier voor jong en oud. Het schip is zeer familievriendelijk dankzij haar theater met vele shows, Kids & Golf Club voor kinderen en jongeren en een nieuwe Mini Club. U kunt naar hartenlust winkelen, eten en ontspannen in de AIDA Plaza, waar zich een winkelstraat, restaurants en wellnessfaciliteiten bevinden. Een hoogtepunt is de Magnum Pleasure Store, waar bezoekers hun eigen ijs kunnen maken. Voor een geweldige avondbesteding kunt u terecht in de Nightly, AIDAperla's eigen nachtclub, met exclusief live-entertainment.

Bekijk het aanbod

 WELKE SCHEPEN VAREN ER VOOR DE AIDA  EN MET HOEVEEL PASSAGIERS

Maak een wandeling over uw favorieteschip in 360 graden en begin met de AIDAnova met 5000 passagiers, kijk hier, AIDAaura met 1266 passagiers, kijk hier, AIDAperla met 3300 passagires, kijk hier, AIDAmar met 2050 passagiers, kijk hier,AIDAblu met 2050 passagiers, AIDAstella met 2050 passagiers, kijk hier, AIDAsol met 2050 passagiers, kijk hier, AIDAluna met 2050 passagiers, kijk hier, AIDAcara met 1186 passagiers, kijk hier, AIDAvita met 1266 passagiers, kijk hier, AIDAdiva met 2050 passagiers, kijk hier en de AIDAbella met2050 passagiers, kijk hier en als laatste de AIDAprima met 3300 passagiers, kijk hier 

ONS SCHEEPSBEZOEK AAN DE AIDA PRIMA

AIDAprima is een moderne vlaggenschip van de rederij met ruimte voor 3.300 gasten. Met behulp van een nieuw concept zijn de hutten nu nog ruimer en verfijnder en is bijna 75% voorzien van een privé balkon. Bij de AIDA Beach Club waant u zich op een tropisch strand. In welk gebied u ook vaart, onder het glazen dak en onder de palmbomen kunt u iedere dag genieten aan het zwembad. Het Lanai dek is een promenadedek voorzien van prachtig teakhout en verschillende kleine zwembaden. Er zijn ook speciale Lanai-hutten welke een wintertuin hebben en een veranda die uitkomt op het Lanai dek. Naast de Kids Club en de Teens Club is er een nieuwe faciliteit voor de kinderen: de AIDA Mini Club voor de kleinste gasten. Hier kunnen ouders kinderen vanaf 6 maanden brengen zodat zij een paar uurtjes onbezorgd kunnen genieten zonder kind(eren).

Met maar liefst 13 restaurants is er altijd een plek waar u intiem kunt dineren. Naast de buffetrestaurants zijn er verschillende specialiteitenrestaurants waar tegen een toeslag a la cart gedineerd kan worden. Er zijn 18 bars en lounges, waaronder een wijnbar, een nachtclub en de exclusieve, door Moët & Chandon Champagne gesponsorde, Spray Bar. Het diverse entertainment vindt ook op de AIDAprima plaats in het Theatrium en de faciliteiten hierom heen.

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 2450955
Whatsapp 06 81090635
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club