Loading…
X


Maak nu zelf eerst een 360 graden wandeling over de AIDAnova, aan de linkerkant kunt u starten.

EEN VAKANTIE OP DE  AIDANOVA RESERVEERT U BIJ DE CRUISESPECIALISTEN VAN CRUISE VERTREKPUNT

Het Duitse AIDA doet veel dingen net even anders. AIDA Cruises geeft een nieuwe dimensie aan het cruisen. Aan boord heerst een informele sfeer en de rederij biedt veel sportmogelijkheden, zowel op het schip als aan wal. Sportief en ongedwongen, zo kunt u de rederij AIDA Cruises het best omschrijven. De voertaal is Duits. Cruisen met AIDA is geschikt voor een breed publiek en zeker ook voor families. De hutten zijn zowel qua comfort als qua prijs aantrekkelijk voor gezinnen.

Voor zomer 2019 vaart de nieuwe AIDANOVA vanuit Mallorca en wij hebben dit fantastische schip al bezocht het is

eigenlijk een vakantieresort met 5***** maar dan op zee

RESERVEER DE CRUISEVAKANTIE ONLINE BIJ DE CRUISESPECIALISTEN VAN CRUISE VERTREKPUNT

Wij hebben een selectie gemaakt die u zelf links kan aanpassen dit betreft, hoeveel dagen, welk schip, vaarroute en met hoeveel personen. Een stapje verder ziet u de beschikbaarheid van de hutten en een uitgebreide beschrijving. Wenst u meer dan een hut te reserveren of komt u er niet uit met de gratis kinderen of de extra kortingen, bel ons op 010 2450955 of wij helpen u met de chat rechts onderin.

 Of zoek niet verder wij  helpen u graag persoonlijk.Het is goed om te weten dat wij een laagste prijs garantie hebben* en graag voor u een passende offerte maken.

U VINDT HIER ONDER ALLE AFVAARTEN VAN ALLE REDERIJEN VANAF ROTTERDAM IN 2020

ER ZIJN WEL 17 EETGELEGENHEDEN OP DE AIDANOVA

Gasten aan boord zullen genieten van nieuwe en innovatieve concepten aangaande service, catering en vermaak. De 17 verschillende restaurants bieden een grote keuze aan culinaire hoogstandjes. Zo zijn er 5 specialiteitenrestaurants, 6 à la carte restaurants, 5 buffetrestaurants en is er 1 snackbar. Tevens bevinden zich 23 bars op het schip met een uitgebreide selectie aan dranken. Het eten en een groot aanbod dranken in de specialiteiten- en buffetrestaurants, evenals in de snackbar, zijn inbegrepen in de reissom.

DE GEWELDIGE BEACHCLUB OP DE AIDANOVA

Kinderen en tieners hoeven zich niet te vervelen aan boord van de AIDAnova. Zij kunnen zich vermaken op de waterglijbanen, de waterspeelplaats, klimtuin, minigolfbaan en nog veel meer. De Mini Kids- & Teen Club biedt een gevarieerd programma aan voor kleinere kinderen en jongere

DE AIDANOVA IN 360 GRADEN

Collega Ingrid heeft een paar nachten geslapen op de fantastische vakantieresort op zee. Zij heeft een aantal 360 graden foto's gemaakt waarvan wiij een videoclipje hebben gemaakt. Kom naar ons reisbureau om deze te zien door de Oculus Go bril dit is echt te gek!

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij  de Cruise-specialisten van THE TRAVEL CLUB  van bureau Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam.

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club
 
 
 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 2450955
Whatsapp 06 81090635
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner