X

Maak een wandeling in 360 graden over het bovendek en klik daarna op de linker buttton om nog meer te zien

 

WIJ HEBBEN OP 15 MEI EEN SCHEEPSBEZOEK GEMAAKT OP DE AIDAaura

De AIDAaura is een middelgroot schip uit 2003 en is gedoopt door Duits topmodel Heidi Klum. De AIDAaura behoort niet tot een klasse, maar heeft veel gelijkenissen met de AIDAvita. De AIDAaura is een iets kleiner schip in vergelijking met de andere AIDA schepen, waardoor de sfeer aan boord intiemer en gemoedelijker is. AIDA Cruises staat voor een ontspannen sfeer en sportiviteit. Aan sportiviteit geen gebrek; AIDAaura vervoert haar eigen fietsen, zodat passagiers deze in de havens kunnen gebruiken.

RESERVEER DE CRUISEVAKANTIE ONLINE BIJ CRUISE VERTREKPUNT

Wij hebben een selectie gemaakt die u zelf links kan aanpassen dit betreft, hoeveel dagen, welk schip, vaarroute en met hoeveel personen. Een stapje verder ziet u de beschikbaarheid van de hutten en een uitgebreide beschrijving. Wenst u meer dan een hut te reserveren of komt u er niet uit met de gratis kinderen of de extra kortingen, bel ons op 010 2450955 of wij helpen u met de chat rechts onderin.

 Of zoek niet verder wij  helpen u graag persoonlijk.Het is goed om te weten dat wij een laagste prijs garantie hebben* en graag voor u een passende offerte maken

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Op Rotterdam The Hague Airport is geheel vrij parkeren* tot max.15 dagen. Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
Op Amsterdam gelden de gewone P tarieven. Voor de RIU Vrienden hebben wij aparte afspraken. Voor Groningen Airport* en Eindhoven Airport* is het online tot 15 dagen inbegrepen. Maastricht Airport* is met Corendon gratis.
*vraag naar onze voorwaarden

BEKIJK DE AIDAaura IN 360 GRADEN

Wij hebben dit schip in Rotterdam bezocht en er 360 graden foto's en gewone foto's op gemaakt om u een goede indruk te geven.Bekijk ze hier

BEKIJK HIER

 WELKE SCHEPEN VAREN ER VOOR DE AIDA  EN MET HOEVEEL PASSAGIERS

Maak een wandeling over uw favorieteschip in 360 graden en begin met de AIDAnova met 5000 passagiers, kijk hier, AIDAaura met 1266 passagiers, kijk hier, AIDAperla met 3300 passagires, kijk hier, AIDAmar met 2050 passagiers, kijk hier,AIDAblu met 2050 passagiers, AIDAstella met 2050 passagiers, kijk hier, AIDAsol met 2050 passagiers, kijk hier, AIDAluna met 2050 passagiers, kijk hier, AIDAcara met 1186 passagiers, kijk hier, AIDAvita met 1266 passagiers, kijk hier, AIDAdiva met 2050 passagiers, kijk hier en de AIDAbella met2050 passagiers, kijk hier en als laatste de AIDAprima met 3300 passagiers, kijk hier 

MAAK EEN REIS OM DE WERELD VAN 118 DAGEN IN 2020!

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer