X

MAAK EEN REIS OM DE WERELD VAN 118 DAGEN IN 2020!

WIJ HEBBEN OP 15 MEI EEN SCHEEPSBEZOEK GEMAAKT OP DE AIDAaura

De AIDAaura is een middelgroot schip uit 2003 en is gedoopt door Duits topmodel Heidi Klum. De AIDAaura behoort niet tot een klasse, maar heeft veel gelijkenissen met de AIDAvita. De AIDAaura is een iets kleiner schip in vergelijking met de andere AIDA schepen, waardoor de sfeer aan boord intiemer en gemoedelijker is. AIDA Cruises staat voor een ontspannen sfeer en sportiviteit. Aan sportiviteit geen gebrek; AIDAaura vervoert haar eigen fietsen, zodat passagiers deze in de havens kunnen gebruiken.

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Op Rotterdam The Hague Airport is geheel vrij parkeren* tot max.15 dagen. Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
Op Amsterdam gelden de gewone P tarieven. Voor de RIU Vrienden hebben wij aparte afspraken. Voor Groningen Airport* en Eindhoven Airport* is het online tot 15 dagen inbegrepen. Maastricht Airport* is met Corendon gratis.
*vraag naar onze voorwaarden

https://www.zeetours.nl/cruises/wereldcruise/63386/wereldcruise-cruise-hamburg-tot-hamburg-63386/
Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club