X

TEL. +31(0)10-2450955 | +32(0)3-2255144

DE CRUISE VAKANTIE BEGINT BIJ CRUISE VERTREKPUNT

 

 

 

Wij van Cruise Vertrekpunt zijn ervan overtuigd dat een cruise maken op dit moment niet meer (te) duur is. Het is fantastich om uit de Rotterdamse haven te vertrekken, maar ook slim en relaxed om vanaf Rotterdam The Hague Airport te vliegen naar Barcelona, Venetie, Rome en Palma en vandaar te vertrekken.

En uitermate geschikt is voor jonge mensen, opa en oma met de kinderen en klein kinderen.Voor singles, couples only, voor jong voelende gepensioneerden,  moeder en dochter, vader met zoon en drie generaties.

Kies daarom voor het Cruise Vertrekpunt wij hebben de laagste maar adviseren u de beste prijs en werken samen met 22 rederijen en kunnen u alle vertrekhavens aanbieden.

Uniek in Rotterdam is onze huis / cruise-terminal / huistransfer voor maar '1 EURO' (lees meer).

 

MAAK EENS EEN CRUISE...

 

Een cruisevakantie is er tegenwoordig voor iedereen en voor elk budget! Voor jong en oud, voor de feestganger, actieveling of de cultuursnuiver, voor families, singles of couples.

Eén keer uw koffer uitpakken, verblijf in een comfortabele hut en vervolgens vaart u (vaak ’s nachts) telkens naar een nieuwe bestemming. Overdag is er ruim voldoende tijd om een haven, eiland of streek te verkennen, individueel of met een groepsexcursie georganiseerd door de rederij.

Het eten aan boord is ook een groot feest! Ontdek elke dag een nieuwe keuken, nieuwe gerechten en restaurants. Van hamburgers en snacks op het pooldeck tot 5-gangendiners in de a-la-carte restaurants.

Cruisen is een bijzondere ervaring vol afwisselende activiteiten aan boord. Op zeedagen hoeft u zich niet te vervelen. Genieten van de steeds wisselende uitzichten, zwemmen, fitnessen, bowlen, naar de bioscoop of theater gaan, midgetgolfen, ontspannen in de wellness, een gokje wagen in het casino, kookworkshops, danslessen of gewoon helemaal niets.

Een cruise heeft voor ieder wat wils, en brengt u naar de mooiste plekken ter wereld!

 

onze aanbiedingen

SCHEEPSBEZOEKEN...

Op uitnodiging van de rederij of touroperator gaan we op scheepsbezoek. Tijdens een scheepsbezoek worden we rondgeleid en krijgen we afhankelijk van de bezetting een aantal hutten te zien. We bekijken de restaurants en uiteraard veel publieke ruimtes. We krijgen een presentatie en na afsluiting een heerlijke lunch of diner.

Door het bezoeken van verschillende schepen kunnen we sfeer proeven, en goed bepalen welk schip bij welke klant past.

Ook worden wij wel eens voor een aantal dagen aan boord uitgenodigd door verschillende rederijen. Zo leren wij de schepen nog beter kennen. Met een videoclipje van ons foto- en filmmateriaal kunnen wij u nog beter adviseren.

 

LEES MEER

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Cruise Vertrekpunt

BESTE SERVICE

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.Vanaf de online check-in voor vertrek, uitprinten van uw reisbescheiden tot aan de persoonlijke begeleiding in de cruiseterminal van Rotterdam.

 

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfers vanaf de luchthaven naar het schip of hotel vooraf van uw cruise. Dit kan in de vorm van een bustransfer van de rederij of een prive-taxi.

De hut die bij u past

De keuze voor het type hut die het beste bij u past hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur, uw budget en de grootte van uw reisgezelschap. Er zijn verschillende hutten en wij zoeken samen met u de beste optie en ligging.

 

UNIEKE HUIS-CRUISE TERMINAL-HUIS OPHAAL SERVICE

Wanneer u vertrekt vanuit de Rotterdamse haven en u woont binnen 20 km van de cruiseterminal, dan kunt u gebruik maken van onze unieke huis-cruiseterminal-huis ophaalservice.

 

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s van onze scheepsbezoeken en eigen cruises om uw vakantiebeleving compleet te maken.

Parkeren

Wanneer u uw cruise combineert met vluchten vanaf Rotterdam naar bijvoorbeeld Barcelona, Palma de Mallorca, Las Palmas, Rome of Venetië, dan betalen wij uw langparkeren op onze luchthaven tot max. 24 dagen.

Relaxt vertrekken vanaf onze luchthaven is een goed begin van de vakantie !
 

Contact Info

U kunt ons op verschillende manieren contacten, via de telefoon, mail, watsapp, via de website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide  010 2450955

Cruise Vertrekpunt          0108209845

Whatsapp                          06 40541778
Ons noodnummer           06 81090635

Email adres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl
 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045ap  Rotterdam

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                10.00 tot 16.00 uur

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons