Loading…
X

DE VAKANTIE BEGINT OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT EN EINDHOVEN AIRPORT

 
Ons reisbureau kent de beste prijzen en service bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport
Het aanbod bestaat uit diverse touroperators en, indien gewenst, kunnen wij reizen voor u samenstellen.
Wij zijn gevestigd op de luchthaven en goed bereikbaar.
Een bezoekje brengen aan ons kantoor? Parkeren (gratis) kunt u voor de deur.


Vertrek vanaf onze gezellige kleinschalige luchthaven.
Nooit lange wachtrijen en u heeft een korte inchecktijd.Goede parkeermogelijkheden op P1, P1a of P3
Via ons heeft u gratis of een heel voordelig parkeertarief bij een pakketreis. Voor vertrek vanaf Rotterdam Airport en Eindhoven Airport is het parkeren en de administratiekosten bij een online boeking inbegrepen.


Persoonlijke en reistips, Kees Kooijmans en Ingrid van den Heuvel, lees hier.zijn ingaande 1 maart ook te vinden als de Cruise Specialisten bij de The Travel Club Onze RIU specialiste Annemiek Peeters lees hier

Meer weten over Virtueel Cruisen lees hier of Travel Virtueel

 

Duurzaam reizen wordt steeds belangrijker

De reisagenten en zelfstandige reisadviseurs die aangesloten zijn bij The Travel Club hebben een passie voor reizen. Jaarlijks boeken zij vele klanten naar alle uithoeken van de wereld. Zelf reizen ze ook graag en zien met eigen ogen dat toerisme helaas ook gepaard gaat met negatieve effecten op natuur en milieu. Daarvoor willen wij onze ogen niet sluiten, want toerisme is op de lange termijn juist afhankelijk van een mooie natuur, schoon water. en een schone lucht.

We weten allemaal dat reizen, zeker met het vliegtuig, niet bepaald milieuvriendelijk is. Het alternatief is thuisblijven en dat is vast niet uw bedoeling. Wat u wel kunt doen is bewuster reizen.

The Travel Club biedt u de volgende mogelijkheden om groener te reizen:

  • Compenseer de CO2-uitstoot van uw reis
  • Reis zelf zo bewust en duurzaam mogelijk
  • Boek een vakantie van een duurzame reisorganisatie

Wij vinden het belangrijk dat de schoonheid van vakantiebestemmingen ook voor toekomstige generaties behouden blijft!

CO2 neutraal reizen

De hoeveelheid CO2-uitstoot neemt jaarlijks toe en draagt bij aan de opwarming van de aarde. De opwarming van de aarde heeft over de hele wereld gevolgen voor de natuur, onze gezondheid en veiligheid en voor de beschikbaarheid van voedsel en water.

Compenseer de CO2-uitstoot van uw vakantie en steun daarmee duurzame initiatieven van The South Pole Group. South Pole is door de ANVR als CO2-partner gekozen omdat deze organisatie efficiënte CO2-reducerende projecten in de wereld start en ondersteunt.

CO2-uitstoot van uw reis compenseren

Bij The Travel Club kunt u ervoor kiezen om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Voor een bedrag van € 3,00 p.p. bij reizen in Europa en € 6,00 p.p. bij reizen buiten Europa kunt u met een gerust hart op reis! Uw CO2-uitstoot compensatie wordt geïnvesteerd in duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden, voor vermindering van CO2. Op deze manier zorgt u voor toegang tot schone energie en verbetert u de leefomstandigheden van de lokale bevolking.

 

 

 

 Ons nummer 0640541778 

 

 

PRIJSVERGELIJKING VOOR ROTTERDAM AIRPORT EN EINDHOVEN AIRPORT

Onze prijzen zijn  scherper dan die van de Vakantiediscounter, D-Reizen, Suntip, Lavida, Preisdaler, Traveltroef, Tjingo en wij bieden 95% van de aanbieders aan  Onze online prijzen vanaf Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratiekosten en parkeren tot max. 15 dagen en vragen een kleine extra vergoeding als u langer parkeert.. 

Voor de juiste prijs altijd eerst op de kassabon kijken, Alltours is inclusief 15kg ruimbagage en er zijn aanbieders met en zonder transfers, de prijzen kunnen helaas elk moment van de dag verschillend zijn

Neckermann is het zelfde als Thomas Cook en wordt aleen via de reisagent aangeboden.

 

*DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE VAN CRUISE VERTREK PUNT

Wanneer u een cruisereis bij een andere Nederlandse cruise aanbieder op het moment van boeken goedkoper aangeboden krijgt, biedt Cruise Vertrekpunt u de laagste prijs garantie en brengen wij het verschil in mindering op uw factuur.

 

Voorwaarden:

• Laagste prijsgarantie geldt alleen op de dag dat de boeking wordt gemaakt, tarieven welke eerder dan wel later bekend zijn niet geldig

• Laagste prijsgarantie geldt voor exact hetzelfde aanbod; qua rederij, hut categorie, luchtvaartmaatschappij- vluchttijden, transfers en eventueel hotel en overige extra’s, aantal passagiers en leeftijden.

• Laagste prijsgarantie geldt niet op ledenkortingsacties, spaaracties of afwijkende voorwaarden van een Nederlandse cruise aanbieder

Indien u constateert dat er een lager tarief wordt aangeboden door een andere Nederlandse cruise aanbieder, dient u dit aan ons te melden met een bewijs (kopie van de offerte). Vervolgens zal Cruise Vertrekpunt dit verifiëren en in behandeling nemen. Mocht uw aanvraag niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen, blijven de voorwaarden van Cruise Vertrekpunt  van kracht. Wanneer uw laagste prijsgarantie wel wordt gehonoreerd, zal Cruise Vertrekpunt direct contact met uw opnemen om u de laagste prijs te garanderen.

CONTACTGEGEVENS:

REISBUREAU TRAVEL SLIDE

CRUISE VERTREKPUNT

RIU VRIENDEN CLUB

DE REISARCHITECT

Bereikbaarheid Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport is zeer goed te bereiken en ligt op 7 km van het centrum van Rotterdam . De luchthaven ligt langs de snelweg A13 en de afslag voor de luchthaven (nr. 11) staat duidelijk aangegeven.

Openbaar vervoer

Rotterdam Airport is gemakkelijk te bereiken vanaf Station Rotterdam Centraal. Iedere 10 minuten rijdt bus 33 van en naar de luchthaven, buiten kantooruren is dit iedere 15 minuten. Vanaf Rotterdam CS ben je ca. 20 tot 25 minuten onderweg.


Rotterdam Airportplein 17, aan de achterkant van het Belair gebouw.

 

3045 AP Rotterdam

Tel. Travel Slide:                  010 2450955 of 0640541778

Cruise Vertrekpunt      010 8209845  of 0640541778

Email: info@travelslide.nl      info@cruisevertrek.nl 

 

DE REISARCHITECT, woonachtig in Belgie

2950 Kapellen

Tel. 03 6661693

Email info@hobereau.be

 

K.V.K. nummer: 24259466  BTW: nl804363201b01

 Wilt u geld overmaken voor een boeking naar Travel Slide, dan kunt u dit op één van onderstaande rekeningnummers doen (onder vermelding van uw boekingsnummer):

ABN AMRO 47.13.19.368  IBAN: NL82ABNA0471319368   bic ABNANL2A

ING BANK 6854807 U kunt bij ons ook contant betalen.

 

Copyright

Alle rechten berusten bij Travel Slide, tenzij anders vermeld. Materiaal van derden wordt uitsluitend gebruikt met toestemming van de rechthebbenden. Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid menen rechten te kunnen ontlenen aan materiaal op onze website, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten.

Niets uit de uitgaven van Travel Slide  mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden, waaronder het reproduceren in digitale, elektronische, optische of andere vorm of het reproduceren ten behoeve van een onderneming, organisatie of instelling of voor eigen oefening, studie of gebruik welk(e) niet strikt privé van aard is of voor het overnemen in enig dag-, nieuws-, weekblad of tijdschrift (al of niet in digitale vorm of online) of in een radio of televisie uitzending.

Privacy Policy


Reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport hecht veel waarde aan je vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij je over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens. 

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Wanneer je gegevens aan reisbureau Travel Slide verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens.

 Invullen van persoonsgegevensVoor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief word je gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die je invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of je in de toekomst over reisproducten te informeren.

Tijdens het boekingsproces word je gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat je de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die reisbureau Travel Slide verzamelt en verwerkt, verwijzen we je naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heb je direct inzage.

 Verwerking van persoonsgegevens

Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt geboekt. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer je naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat jouw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

 Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien je inzage, correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens wil, kan je dit doen bij info @travelslide.nl 

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagia

Laatste wijziging: 07-05-2018

U kunt nu vrij parkeren bij ons voor de deur ook als u vrienden of kenissen gaat wegbrengen.

 

 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club